De ce nu se întoarce de fapt Raluca Munte la Puterea dragostei! Adevărul nu are legătură cu iubitul ei

Raluca Munte a fost concurentă la Puterea dragostei sezonul 1 și a rămas prietenă cu mulți concurenți din emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Deși, în luna martie, Raluca Munte a fost în Istanbul și a intrat și în casa Puterea Dragostei, fosta concurentă spune că nu s-ar mai întoarce în show. Iar decizia ei nu este legată de un posibil iubit pe care-l are acasă, deși când a fost în Istanbul, Raluca i-a povestit Andreei Mantea despre bărbatul din viața ei de la acel moment.

Citeste si: Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei”, show pe bloc, de 1 Mai! ”Am zis să fiu pisica pe acoperișul fierbinte”

”Da, sunt într-o relație de puțin timp, de doar câteva săptămâni. Nu am spus nimănui până acum de el. E din București, iar relația noastră e de puțin timp, de vreo două săptămâni. Nu pot să spun mai multe acum despre acest băiat”, a mărturisit Raluca Munte în show, întrebată de Andreea Mantea.

fara descriere

Întoarsă acasă, după săptămâni bune de izolare, într-un interviu pentru pagina de Youtube WOWbiz.ro, Raluca Munte a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu vrea să se întoarcă la Puterea dragostei.

Citeste si: Declarație șoc a Ralucăi de la Puterea dragostei despre Emy de la Survivor România! ”Îl place pe Iancu, dar nu va face pasul către el, îi este teamă de un refuz!” EXCLUSIV

”În momentul de față nu e nimeni în casa Puterea Dragostei care mi-a atras atenția, nu am pentru cine să mă duc acolo. Și să mă duc așa pur și simplu, nu are rost acum”, a spus Raluca Munte.

Citeste si: Incredibil: Ce reacție a avut Raluca Munte de la Puterea Dragostei la nunta Siminei cu Alex Zănoagă! S-a întins pe jos și a surprins pe toată lumea!

Raluca Munte de la Puterea dragostei, despre iubitul său

De altfel, Raluca a vorbit și despre iubitul său. ”De când suntem în izolare, acel băiat nefiind din Cluj, ne-a fost foarte greu să ne întâlnim. În momentul de față, totul este în aer, pentru că relația noastră nu funcționează de la distanță, prin telefon. Sunt mai bine de două luni de când nu l-am văzut, iar înainte de izolare am fost împreună doar vreo lună și jumătate”, ne-a povestit Raluca Munte în interviul pentru WOWbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate