Deputatul Cătălin Rădulescu, amendat după ce a refuzat să poarte masca într-o benzinărie. Politicianul l-ar fi înjurat pe polițist

Cătălin Rădulescu a intrat într-o benzinărie din Capitală și a refuzat să poarte masca de protecție. Politicianul a primit două amenzi din partea polițiștilor.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Cătălin Rădulescu, amendat după ce a refuzat să poarte masca
Cătălin Rădulescu, amendat după ce a refuzat să poarte masca


In articol:

Cătălin Rădulescu, amendat după ce a refuzat să poarte masca. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a refuzat să intre într-o benzinărie din București cu masca de protecție. Politicianul era însoțit de încă o persoană, o femeie. Amândoi s-au opus să poarte masca, chiar dacă o aveau după ei. Un client nemulțumit de întreaga scenă a sunat imediat la poliție.

„În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Citeste si: Senatul vrea să adopte un proiect prin care statul asigură finanţarea şi pentru copiii înscrişi la grădiniţă cu vârsta între doi şi trei ani

Citeste si: Caz revoltator! A tușit intenționat spre clienții unui restaurant și ulterior a fost arestat

Citeste si: Seducătoarea ucigașă a îngrozit Europa! Un român, printre victimele „Dulce Angel” - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Deputatul-mitralieră are datorii de un sfert de milion de euro! Cătălin Rădulescu se descurcă greu cu ratele

Polițistul a ajuns la fața locului și i-a rugat pe cei doi să-și pună masca de protecție. Femeia s-a conformat imediat, însă Cătălin Rădulescu a continuat să refuze. mai mult decât atât, deputatul PSD i-ar fi adresa injurii agentului și a devenit și mai nervos.

Cătălin Rădulescu, amendat după ce a refuzat să poarte masca
Cătălin Rădulescu, amendat după ce a refuzat să poarte masca

Cătălin Rădulescu, amendat pentru că nu a purtat masca de protecție

Prin urmare, polițistul i-a dat două amnezi politicianului, una pentru lipsa măștii, în valoare de 1.000 de lei, și una pentru injuriile care i-au fost adresate, în valoare de 500 de lei.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se mai arată în comunicat.

Șoc în miezul nopții pentru deputatul Cătălin Rădulescu

Un hoț a încercat să intre în apartamentul deputatului PSD Cătălin Rădulescu în timp ce acesta dormea, după cum a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook. (Citeste si: Deputatul Cătălin Rădulescu nu și-a trecut în declarație de avere mașina de 150.000 euro despre care spune că i-a fost furată)

"În această dimineaţă, la ora 8.45, în timp ce dormeam, am auzit o bubuitură puternică la uşa terasei și când am tras draperia , ce credeți, era un hoţ care încerca să intre peste mine în casă", a scris pe Facebook deputatul cunoscut şi sub porecla "Mitralieră".

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi Norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Iohannis a semnat decretele! I-a eliberat imediat din funcție. Pe cine a scos la pensie

Inacceptabil! Replica Deliei, care a aruncat tot internetul în aer! Artista a fost apoi insultată ca la ușa cortului

Diana Belbiță s-a întors acasă după înfrângerea din UFC. Cum a fost așteptată ”Prințesa războinică” de mama ei!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt la mare, la hotelul administrat de Mihaela Borcea FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies