Divorț secret în familia Clejanilor! Ramona s-a despărțit de tatăl copiilor ei! ”Îl anunț că o să-mi refac viața” EXCLUSIV

Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță, a divorțat în secret, după 10 ani de căsătorie.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ramona de la Clejani și-a luat viața de la capăt, după 10 ani de căsătorie. Ea a divorțat în secret, anul trecut, de partenerul ei de viață, Ion, cu care are trei copii. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, însă în ultimii 5, Ramona s-a tot chinuit să scape de căsnicia în care nu se mai regăsea.

Copiii rămân la mama lor

Judecătorii au stabilit încheierea căsătoriei dintre Ramona și Ion din culpă comună. Cei trei copii pe care-i au vor avea custodie comună dar domiciliul va fi la mamă. De altfel, soțul Ramonei este stabilit de mult timp în Marea Britanie.

Ramona de la Clejani
Ramona de la Clejani a plecat de jos

Procesul de divorț a început în 2017, la cererea Ramonei. În 2018, instanța a admis acțiunea femeii și a dispus desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soțului. Bărbatul nu a vrut însă să-i acorde atât de ușor divorțul, așa că a făcut apel și a câștigat. Procesul s-a rejudecat și s-a încheiat abia vara trecută, după 3 ani.

Citeste si: Reacția lui Dan Bursuc la acuzațiile lui Fulgy: “Nu am de ce să comentez ce zice. E un…”

Nu a fost prima încercare a Ramonei de a se despărți de Ion. Prima oară, ea a anunțat în 2015 că intenționează să se separe de tatăl copiilor ei. La vremea respectivă, ea îi reproșa bărbatului că nu o ajută financiar și că nu e deloc interesat de soarta celor mici.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Ramona de la Clejani: ”Tot ce câștiga băga la păcănele”

“Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi.

Ramona de la Clejani
Ramona de la Clejani vrea să-și refacă viața

El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii. Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu.

Citeste si: Noi detalii despre fiul nerecunoscut al lui Ioniță de la Clejani! Cum ar fi murit băiatul

Mi-a fost greu, cum să nu, dar m-am redresat pe parcurs. Când nu mai puteam intram în casă, mă ascundeam și mă văicăream și boceam, mamă, mamă. După jumătate de oră ieșeam senină din casă și mă jucam cu fetele. Pe ele le-am scutit, n-au știut de suferințele mele. Cât despre Ion, fostul meu soț, ce să vă zic: îi doresc fericire și succes și îl anunț că o să-mi refac viața. Mai stau un an pe bară, ca să îmi revin sufletește și financiar, și după asta o să-mi găsesc pe cineva”, a dezvăluit Ramona de la Clejani pentru WOWbiz.ro, în 2015.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fulgy, mesaj din partea divinității. Băiatul Clejanilor susține că l-a visat pe Iisus Hristos: ”Mi-a zis să mă lupt...”

Fulgy, primele imagini din arestul la domiciliu! Gestul surprinzător al tânărului

Fulgy, tras la răspundere în scandalul cu Ramona de la Clejani, după ce i-a adresat amenințări grave. Mâine se va prezenta la Judecătorie

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

Vestea momentului pentru cei care au TELEFOANE MOBILE! Anunțul cumplit venit chiar acum

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies