Dorința de a se infecta voluntar cu COVID-19 l-a costat scump pe Viorel Cataramă. S-a ales cu dosar penal

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal, după ce a mers să se infecteze voluntar cu noul coronavirus, într-o comună din Ialomița, care este unul dintre focarele COVID-19 din România.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Dorința de a se infecta voluntar  cu COVID-19 l-a costat scump pe Viorel Cataramă. S-a ales cu dosar penal
catarama


In articol:

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, s-a ales cu dosar penal după ce s-a dus să se infecteze voluntar cu COVID-19, în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa.

Cataramă s-a ales cu dosar penal, după ce s-a dus să se infecteze voluntar cu COVID-19

„Constituire dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p. În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. - I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că - în data de 07.05.2020 - o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID - 19.

Citeste si: Mirela Vaida, in lacrimi la despartirea de Vulpita: "Ne-am apucat de bocit toate, corul bocitoarelor"

Citeste si: Un celebru organizator de spectacole a ridicat un bloc de birouri cu 9 etaje în București! Dorian Ciubuc a investit 7 milioane de euro în clădirea care va fi inaugurată în curând! FOTO

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.

 

A îmbrățișat bolnavii de COVID-19 pentru a se infecta

Viorel Cataramă vrea să scape de izolarea acasă și militează pentru o nouă abordare în lupta cu noul coronavirus. El a mers tocmai până în comuna Bărbulești, Ialomița, unul din focarele de COVID-19 din România.
Până la acest moment, peste 70 de persoane au fost infectate în această comună.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită”, a spus Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală.

Citeste si: Un celebru fobalist de la Steaua a construit bungalouri de lux în centrul orașului! Complexul ridicat de Florin Lovin este destinat oamenilor de afaceri! FOTO

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea și-a ieșit din minți, convins că românii nu cred în pandemia de coronavirus: „Foarte mulți proști și inculți. Să vă împușcați și voi!”

Viorel Cataramă a început să se îmbrățișeze cu oamenii, fără niciun fel de protecție asupra lui. Printre cei cu care s-a îmbrățișat a fost și un fost pacient infectat cu COVID-19.

„Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică”, a spus Cataramă. 

Politicianul își dorește ca lumea să nu mai stea acasă, în izolare, ci în schimb să se apeleze la imunizarea de grup, considerând că este o soluție mai bună pentru România. Mai mult, el a încercat să se interneze și într-unul din spitalele ce tratează pacienții de COVID-19, pentru a se infecta, însă cererile lui au fost respinse.

„În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel în cât să aştept rezultatul”, a adăugat preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Prima reacție a iubitei lui Cezar Juratoni după ce s-a aflat că faimosul s-a iubit cu Lidia Buble! Tatiana a postat imaginea la care se așteptau toți

Vulpita, confesiuni despre casatoria cu Viorel: "Nu eram fericita, nu eram pregatita, nu imi placea de el. Aveam nevoie de bani"

Plic cu 30.000 de euro, găsit într-un supermarket din Timişoara

Noi probleme pentru Oana Roman: "A ramas mama fara pensie"

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies