Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic pentru licenţa Pro de antrenor! După ce a obţinut doar 5.22, nu a avut dreptul să mai susţină examenul scris!

S-a aflat că Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Federaţia Română de Fotbal a publicat luni lista admişilor pentru obţinerea licenţei Pro de antrenor, iar Mirel Rădoi (38 de ani) a luat nota 9.10, având cea mai mare medie de admitere dintre cei 19 candidaţi. Şcoala Federală de Antrenori a organizat, între 29 iulie şi 1 august, admiterea pentru cursurile licenţei UEFA Pro de antrenor. (vezi ce a spus Giani Kiriţă despre criminalul din Caracal)

Citeste si: Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”

Citeste si: IMAGINI BOMBĂ  cu Giani Kiriță la plajă! Cine este bruneta care îi face ”marcaj” strâns lui ”The King”?! Avem primele declarații exclusive

Citeste si: Roxana Kiriţă a fost înlocuită cu o bombă sexy! Uite cum arată noua iubită a lui Faris, pe care fiica lui Giani l-a numit „soţul meu”!

Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic. Au fost admişi 19 din cei 31 de candidaţi

Din 31 de candidaţi înscrişi, doar 19 au fost admişi. Admiterea a avut două etape, prima fiind un examen practic, iar cea de-a doua fiind o probă scrisă. La proba practică, selecţionerul naţionalei U21, Mirel Rădoi a obţinut cea mai mare notă, în timp ce, la testarea scrisă, Costin Curelea a primit nota cea mai mare, 9.64. Rădoi a fost primul admis, având media generală 9.10. Printre cei admişi s-au mai numărat Nicolae Constantin (8.92), Octavian Chihaia (8.85), Marius Măldărăşanu (8.74), Adrian Mutu (8.71), Dorin Goian (8.70), Florin Bratu (8.64), sau Laszlo Balint (8.19).

Giani Kiriţă a luat a doua cea mai mică notă la examenul practic. Doar Ionuţ Luţu a fost mai slab

Nu au fost admişi: Sergiu Radu (6,52), Ferenc Fikker (6,45), Alin Dumitriu (6,41), Tiberiu Bălan (6,34), Petru Chiribici (6,21), Aurora Ungureanu-Dobre (5,98), Dan Stupar (5,73), Laurenţiu Bogoi (5,68), Giani Kiriţă, Ionuţ Luţu, Ilie Poenaru (nu s-au prezentat la examenul scris), Iulius Mărgărit (absent). Kiriţă a luat 5.22 la proba practică, a doua cea mai mică, după Ionuţ Luţu, şi nu a fost admis la proba scrisă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate