Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”

E clar că Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra. Fiica lui Giani Kiriţă a urmărit cu sufletul la gură derularea cazul crimelor de la Caracal, care a zguduit întreaga ţară. Pe facebook, ea a distribuit diverse materiale legate de caz, precum şi mesajul unei fete în care Roxana s-a regăsit sută la sută. (vezi ce a spus Giani Kiriţă despre criminalul din Caracal)

Citeste si: Ce spune un criminolog italian despre discuția Alexandrei cu operatorul 112! Ce comportament ar fi trebuit să aibă

Citeste si: Tatăl Alexandrei din Caracal este distrus de durere! Bărbatul nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție: „Am trecut pe lângă ea”

Citeste si: Au apărut imagini cu Gheorghe Dincă, în timp ce o duce pe Alexandra la el acasă

Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra: "Mă sunau de fiecare dată când ieşeam pe afară" 

“Sunt fată si mă certam cu ai mei când mă sunau de fiecare dată când ieşeam pe afară. Eram supărată mai mereu că mă făceau de râs în fața prietenilor că mă sunau să mă cheme acasă, sau că nu mă lăsau să ies dacă era trecut de ora 22-23. Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau şi nu înțelegeam de ce. Mereu îmi ziceau “sunt mulți nenorociți pe lumea asta”. Îmi pare rău, pentru fiecare ceartă, fiecare moment când am călcat peste cuvântul vostru . Nu ştiu ce era în capul meu şi mă bucur ca m-ați ținut din scurt cum ați putut!”, e mesajul distribuit de fiica lui Giani Kiriţă.

fara descriere

Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra: "N-am fost copil-problemă"

Se ştie că Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra. “Acum cuvintele “o să mă înţelegi când o să mai creşti” par să aibă sens?”, a scris mama Roxanei, Dana. “Da, dar norocul tău e că am crescut repede şi nici n-am fost copil-problemă, recunoaşte”, a răspuns fiica lui Giani Kiriţă. “Recunosc”, a completat mama ei. “Copiii ăştia nu înteleg că noi murim în noi când nu îi ştim în siguranţă...”, a scris şi o prietenă a familiei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate