Ducu Darie se află de 11 zile în spital! Regizorul este în stare gravă

Ducu Darie este în spital de mai bine de 11 zile, iar starea sa de sănătate nu s-a ameliorat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Starea de sănătate a fiului lui Iurie Darie, Ducu Darie, nu s-a ameliorat. Regizorul se află încă internat în Spitalul Clinic Fundeni din Capitală, acolo unde se află sub atenta supraveghere a medicilor.

  Ducu Darie s-ar afla pe lista de transplant hepatic. Colegii regizorului sunt alături de el.

  Citeste si: Vărul lui Dany Vicol vrea să se răzbune pe Mario Iorgulescu! ”Dacă scapă cu viață și ajunge în închisoare...”

  Citeste si: Ce se întâmplă astăzi cu Gheorghe Dincă! Anchetatorii au luat decizia

  Cum a făcut rost fiul lui Iurie Darie de 70.000 de euro. A luat 60.000 de euro pe apartament

  Ducu Darie este manager la Teatrul Bulandra, iar din ultima declaraţie de avere, completată în iulie 2019, reiese că, în 2018, a vândut două bunuri: un autoturism, cu 9.800 de euro, şi un apartament, cu 270.000 de lei, adică aproximativ 60.000 de euro, ceea ce înseamnă că a încasat, în total  aproximativ 70.000 de euro. Cel mai probabil, Ducu a vândut bunurile pentru că are nevoie de bani pentru tratamentul cirozei de care suferă la diverse clinici private.

  Ducu mai deţine un teren şi două case la Tărtăşeşti, în Dâmboviţa, moştenite de la tatăl său. La venituri, Darie a trecut 84.117 lei (salariul de manager) şi 281.060 de lei (drepturi de proprietate intelectuală). În total, el a încasat 365.177 lei, adică 30.431 de lei pe lună, ceea ce înseamnă aproximativ 6.600 de euro lunar. 

  fara descriere

  Citeste si: Imaginile care vor șoca pe toată lumea! Cruduța, în brațele lui Mario Iorgulescu! Ce nu se știe despre idila lor secretă

  Alexandru Darie a fost de mic pe scenă

  „Cred că de pe la 3 ani, 3 ani şi jumătate, am început să cresc în teatru. Nu exista bonă, baby-sitter şi-aşa mai departe… Aşa că părinţii mă luau la repetiţii, la Teatrul de Comedie, unde erau amândoi angajaţi. Era perioada de glorie a Teatrului de Comedie: director era Radu Beligan, iar trupa era de fapt o pleiadă fantastică de actori, de la Dem Rădulescu, Mircea Albulescu, (Gheorghe) Dinică, (Marin) Moraru, până la cei mai tineri, care atunci erau Sanda Toma, Grigore Gonţa…”, mărturisea Alexandru Darie la un moment dat.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate