Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021. Zarug și Lorelei au părăsit competiția de la Asia Express, sezonul 4

Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021. Vezi cine a părăsit competiția de pe Drumul Împăraților.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021. În competiție au mai rămas doar şase echipe, care vor face față provocărilor de pe ”Drumul Împăraților” la Asia Express, sezonul 4. 

Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021

A treia echipă eliminată de la Asia Express 2021 este echipa formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cei doi concurenți au trecut printr-o mulțime de dificultăți la Asia Express, sezonul 4, iar acum au părăsit concursul, după ce au primit o piatră roșie.

La cursa pentru ultima şansă au participat echipele formate din: Lorelei Bratu și Zarug, Lidia şi Estera Buble şi Patrizia şi Francesco.

Însă, deznodământul eliminării a fost destul de previzibil, fiindcă pe traseu, Lorelei Bratu și Zarug au refuzat să participe la anumite probe şi nici măcar nu au încercat să ajungă primii la destinaţie pentru a nu fi eliminaţi.

Citeste si: Cu ce s-a ocupat Zarug de la Asia Express înainte de a se apuca de modă. Puțini știu că a avut această funcție

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele sunt nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute, care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul final al cursei.

Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021
Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: A MURIT! Mulţi nici nu ştiau că este bolnavă... E doliu în muzica populară românească!- bzi.ro

Lorelei Bratu și Zarug, despre experiența la Asia Express 2021

Zarug a mărturisit că nu are condiție fizică, dar are umor, iar scopul său la Asia Express 2021 a fost să se distreze.

”Eu nu sunt sclavul fricilor, le am pe toate, dar mă duc acolo să le rupem. Suntem firi excentrice. Frica mea cea mai mare la Asia Express e să nu se vadă celulita. Punctele noastre slabe ca echipă sunt: condiția fizică, nu știm să înotăm, nu putem călări, dar sunt deschis să merg cu elefantul. Fizicul e handicapul cel mai mare, după care geamantanul pe care nici nu pot să-l urc două etaje, dar avem umor. Scopul nostru la Asia Express este să ne distrăm”, a spus Zarug.

Citeste si: Secretele lui Zarug de la Asia Express! Mama concurentului e o celebră femeie de afaceri iar fratele lui a lucrat la Guvern! EXCLUSIV

Lorelei Bratu a mărturisit că a făcut echipa perfectă alături de Zarug la Asia Express 2021.

”Nu m-aș fi văzut plecând în toată distracția asta decât cu un bărbat și mi se pare că e bărbatul perfect. Nici nu trebuie să-l iau acasă când ne întoarcem”, a spus Lorelei despre partenerul ei de la Asia Express 2021.

Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021
Eliminare Asia Express, 20 octombrie 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt vedetele care participă la Asia Express 2021

Irina Fodor prezintă noul sezon Asia Express, alături de Oase şi actorul Marius Damian, dat fiind că frumoasa prezentatoare Gina Pistol a devenit mămică în luna martie a acestui an şi nu mai poate prezenta emisiunea.

Nouă cupluri de vedete au participat la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Vezi AICI lista cu toţi concurenţii de la Asia Express 2021!

Prima echipă eliminată de Asia Express 2021 este formată din: Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca.

Asia Express 2021 a debutat pe micile ecrane, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Unul dintre cele nouă cupluri de vedete va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar şi cu o experienţă de neuitat.

De duminică până miercuri, în timp ce emisiunea „Asia Express” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:00 puteți urmări serialul ”Doctorul Minune”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express 2021. „M-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii”

Când se termină Asia Express 2021? Program TV Asia Express, sezonul 4

Cât câștigă Lidia Buble la Asia Express 2021. Iubita lui Harlys Becerra este cea mai bine platită concurentă

2022 va fi un an plin de SUCCES pentru tine!

Se schimbă banii în România?! Mugur Isărescu a dat vestea cea mare: Aş vrea să înţelegeţi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies