Episod NOU "Doctorul minune" 26 octombrie 2021. Dr. Ferman, în culmea fericirii. Ce vești importante primește

Episod nou "Doctorul minune", marți, 26 octombrie 2021. Ce se întâmplă în episodul de marți?

Autor: Ioana Stan

In articol:

Episodul de marți din "Doctorul minune", 26 octombrie 2021, vine cu noi situații emoționante, tensionate, dar și cu vești care auduce bucurie în rândul medicilor.

Ce se întâmplă în "Doctorul minune", episodul de marți, 26 octombrie 2021

Episod NOU "Doctorul minune" 26 octombrie 2021. Dr. Ferman, în culmea fericirii. Ce vești importante primește

Ali Vefa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nazli și Ali iau o decizie importantă pentru viitorul lor. Cei doi îndrăgostiți hotărăsc să se mute împreună. Ali se teme, totuși, că lucrurile vor deveni și mai <complicate> pentru el, însă Nazli este în cumea fericirii, fiind convinsă că vor reuși să conviețuiască împreună. Ali se confruntă îndelung cu gândul că nu va face față schimbării din viata sa. Când colegii medici sesizează că Ali nu se concentrează suficient la locul de munca si că mai tot timpul este cu gândul în altă parte, Nazli își reconsideră decizia.

Citeste si: Calendar Creștin Ortodox NOIEMBRIE 2021. Cele mai importante sărbători ale lunii

Dr. Ferman are motiv dublu de bucurie. Acesta este foarte fericit când află de la Beliz că ea și fetița lor se înțeleg de minune și tot iubita lui este cea care îl anunță pe iubitul ei că va fi numit șef de secție,

în locul dr. Tanju.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Nu ratați, în această seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Doctorul minune”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este soțul actriței Seda Bakan din serialul Doctorul minune. Ali Erel este un celebru cântăreț. Imagini fabuloase cu Ferda din "Doctorul minune"

Cine este Onur Tuna, actorul care îl interpretează pe Dr. Ferman în "Doctorul minune". Detalii neștiute din viața sa reală

Episod NOU "Doctorul minune" 26 octombrie 2021. Dr. Ferman, în culmea fericirii. Ce vești importante primește

Ferman și Beliz

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dr. Ferman este interpretat în "Doctorul minune" de actorul Onur Tuna, unul dintre cei mai apreciați și talentați actori din tânăra generație din Turcia.

Onur Tuna s-a născut în 1985 în Turcia, a emigrat cu familia în Salonic, dar s-au reîntors în Turcia unde tânărul și-a continuat studiile.

Actorul s-a născut într-o familie de intelectuali. Tatăl său este un renumit profesor de matematică și i-a îndrumat pașii spre acest domeniu. Astfel, Onur Tuna a urmat Facultatea de Economie din cadrul Universității Eylul, dar în paralel a studiat și marea sa pasiune, muzica, la Facultatea de Muzică Clasică, în cadrul Conservatorului Ege.

Citeste si: Ferda din "Doctorul minune" este căsătorită în viața reală cu un celebru cântăreț. Imagini senzaționale de la nunta actriței Seda Bakan

Dincolo de aceste studii, Onur Tuna s-a întors mereu și la marea sa pasiune pentru actorie. El și-a dat seama că are talent și iubește această meserie încă din liceu când juca în diverse piese de teatru. A urmat un curs de actorie și ulterior a fost remarcat de mari case de producție din Turcia.

Onur Tuna cântă de mic la chitară. În timpul liber el compune muzică și are și propriul său studi, unde a înregistrat deja câteva albume.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies