EXCLUSIV! Cuza de la Noaptea Târziu este mult mai activ de când este un bărbat singur! Cu cine l-au surprins paparazzi ziua în amiaza mare

Cuza de la Noaptea Târziu a fost surprins de paparazzii wowbiz.ro la un centru comercial.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Cuza de la Noaptea Târziu profită din plin de timpul liber, mai ales de când este un bărbat singur. Ramona Olaru e istorie, mai ales că frumoasa asistentă tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Cazacu.

Cuza de la Noaptea Târziu, non-stop pe telefon, chiar și când merge la mall

Paparazzii wowbiz.ro l-au surprins pe Cuza de la Noaptea Târziu la un centru comercial. Îmbrăcat lejer, dar de la branduri de lux, artistul nu a lăsat o clipă telefonul din mână.

Și-a parcat mașina și la intrare în mall s-a întâlnit cu prietenul și colegul de la radio, Răzvan Popescu, dar și cu un alt amic. Pentru că cine se aseamănă se adună, Răzvan Popescu a stat și el cu telefonul lipit de ureche, semn că treburile nu le dau pace nici măcar în timpul liber.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

Citeste si: După despărțirea de Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu iubește din nou! Cum a fost surprins alături de noua iubită

Cuza de la Noaptea Târziu a dat-o uitării pe Ramona Olaru

Cuza și Ramona Olaru au avut o relație de câțiva ani, presărată cu multe despărțiri și împăcări. Ultima dată, despărțirea a fost definitivă, pentru că frumoasa blondină este implicată deja într-o relație serioasă cu Cătălin Cazacu.

De cealaltă parte, nici Cuza nu a stat să plângă în pernă, ci s-a ocupat și el de partea sentimentală, însă cu discreție.

Citeste si: Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, prima fotografie în calitate de cuplu! Ipostaza incendiară în care au apărut

La scurt timp după despărțirea de Ramona, Cuza a fost văzut într-un local din Capitală alături de prieteni și o brunetă misterioasă. Abia atunci, fosta iubită, asistenta tv, confirmat despărțirea.

„În sfârșit a venit momentul pe care, probabil, mulți dintre voi l-ați așteptat de mult timp. Și anume, da, sunt o persoană singură în acest moment.

Din păcate, lucrurile n-au funcționat așa cum am fi sperat de-a lungul acestei relații, spun toate lucrurile acestea în sfârșit pentru că de fiecare data s-au interpretat și s-au scris tot felul de chestii total aiurea și total pe dinafară față de cum s-au întâmplat, și mai spun acest lucru pentru că dacă nu funcționează un lucru și dacă n-ai liniște și dacă nu găsești exact ce ai nevoie, atunci este mai bine și mai liniștit pentru ambele părți separarea.”, a spus Ramona Olaru, pe Instagram.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, prima fotografie în calitate de cuplu! Ipostaza incendiară în care au apărut

După despărțirea de Ramona Olaru, Cuza de la Noaptea Târziu iubește din nou! Cum a fost surprins alături de noua iubită

Cum o răsfață mama lui Cătălin Cazacu pe Ramona Olaru. Asistenta TV are o relație bună cu ”soacra” ei

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

Este cutremur total în UNGARIA chiar acum! Vestea cruntă venită chiar acum de LÂNGĂ ROMÂNIA

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Rugăciune de Sfântul Nicolae. Vei avea sănătate și belșug tot anul viitor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies