EXCLUSIV! Primele declarații ale Alexandrei și Codruț după marea împăcare! Foștii concurenți “Puterea Dragostei” spun tot adevărul despre ce s-a întâmplat, de fapt, în relația lor! “A avut orgoliul prea mare”

Alexandra și Codruț au vorbit în premieră despre ce se întâmplă cu adevărat în relația lor.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Alexandra și Codruț sunt printre cei mai iubiți concurenți care au participat vreodată la “Puterea Dragostei”.  Alexandra a fost chiar favorita sezonului 3 a show-ului fenomen, fiind desemnată marea câștigătoare. Cei doi au avut o relație cu momente atât frumoase, dar și unele foarte tensionate, însă sentimentele ce îi leagă, i-au unit și astfel au trecut peste toate obstacolele.

Cum s-au împăcat Alexandra și Codruț?

Primele declarații ale Alexandrei și Codruț după marea împăcare!

Alexandrei și Codruț, alături de Cornelia Ionescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

După o perioadă în care au fost despărțiți, iar toată lumea a crezut că e definitiv, cei doi au rupt tăcerea și au spus tot adevărul despre împăcarea lor, în cadrul emisiunii “Totul despre Puterea Dragostei”, găzduită de Cornelia Ionescu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube WOWnews.

“A venit totul de la sine, a fost spontan totul. A durat în jur de cinci minute. Am primit pe TikTok, de la Alex, o provocare în care să îl sun și să vorbim. Inițial, primise el aceeași provocare de la Alex, dar a avut orgoliul prea mare și nu a vrut.”, a declarat Alexandra.

Citeste si: Surpriză pentru fanii Puterea dragostei! Alexandra și Codruț s-au împăcat

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Deși părea că fiecare și-a văzut de viața lui, situația a fost altfel de fapt. Codruț o urmărea pe Alexandra la fiecare pas și orice idilă a avut, tot la împăcarea cu aceasta spera.

“O urmăream peste tot, pe Instagram, pe TikTok. Știam ce face, doar că stăteam așa în umbră să mă asigur că e bine. Eram atent la orice detaliu, orice scotea pe gură.

Eram la curent cu ce se întâmplă.  Eu încercam să mă iau cu altceva, să uit, dar nu am putut. Sau chiar dacă puteam, era pentru o perioadă scurtă de timp. Orice făceam, tot acolo mă ducea gândul.”, a spus Codruț.

Care a fost cu adevărat motivul despărțirii cuplului Alexandra și Codruț?

Primele declarații ale Alexandrei și Codruț după marea împăcare!

Alexandrei și Codruț, alături de Cornelia Ionescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Conform declarațiilor celor doi, cauza rupturii au fost neînțelegerile din ultima perioadă.

Pe de o parte, Codruț afirmă “Eu nu suport să îmi dea alții ordine, mai ales Alexandra!”, iar pe cealaltă parte, iubita lui spune “El mă enerva pe mine pentru că făcea prostii. Eu îi spuneam și el se deranja din cauza asta.”.

Citeste si: EXCLUSIV Alexandra este deja istorie pentru Codruț. Tânărul se întâlnește cu o concurentă din noul sezon "Puterea Dragostei": "Ne gândim amândoi la o relație"

Acum totul este bine, iar relația de cuplu este mai frumoasă ca niciodată. Alexandra și Codruț au în plan să reziste cât mai mult, ba chiar câștigătoarea sezonului 3 are deja pregătit un plan.

“O să îl leg de pat dacă mai vrea să plece vreodată de lângă mine. Nu vreau să mai plece. Trei luni mi-a mâncat zilele.”, a mărturisit Alexandra, într-o notă amuzantă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies