Florin Piersic, mesaj impresionant înainte de Crăciun. Actorul este preocupat de repercusiunile pandemiei : „Mi-e frică de moarte!”

Florin Piersic, conversație cu Dan Negru și părintele Necula, în ajun de sărbători.

Florin Piersic
Autor: Elena Popescu

In articol:

Florin Piersic a purtat un dialog cu Dan Negru, părintele Constantin Necula, în ajun de sărbători. Actorul este preocupat de criza sanitară prin care trece toată planeta.

Marele artist a transmis un mesaj emoționant în prag de sărbători și a mărturisit că se teme de moarte și evită să folosească acest cuvânt.

Florin Piersic
Florin Piersic[Sursa foto: Facebook]

„Vă sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta.

Vă consolez în sensul că vă vreau să vă spun că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit, în toată această perioadă. Jur că vă spun adevărat, jur, adevărat, mie mi-e frică de moarte!”, a spus marele actor.

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Citeste si: Florin Piersic Jr a împlinit 52 de ani pe care i-a sărbătorit pe plajă, privind răsăritul alături de iubită și de fiul său: „O săptămână n-am știut ce e aia internet”

Florin Piersic se teme de moarte

Lui Florin Piersic îi vine greu să pronunțe cuvântul „moarte”.

”Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan, care nu au această spaimă, dar eu, mi-e greu să și pronunț cuvântul moarte. De-aia întotdeauna, Dan știe foarte bine și știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun „a murit”, ci „a plecat într-o stea”.

Așa vreau, că cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva, undeva într-o strea și se gândesc la dumneavoastră. Așa cum eu, azi, mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar tot ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumeavoastră”, a spus Florin Piersic, scrie Fanatik.

Citeste si: Florin Piersic, mesaj îngrijorător: ”Rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră.”

Florin Piersic, în vârstă de 84 de ani, a stat mai mult izolat în locuința sa din Cluj de când a izbucnit pandemia. Actorului îi este teamă de efectele pe care le-ar putea avea virusul COVID asupra sa și se ferește cât de mult poate să nu se infecteze.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Piersic, mesaj îngrijorător: ”Rămân și când nu o să mai fiu, al dumneavoastră.”

Un prinț român a curtat-o pe bunica Ioanei Popescu! Să fie vorba de Regele Mihai?

Partidă de amor, în plină stradă! Întreaga scenă a fost filmată! Ce s-a întâmplat după ce imaginile au apărut pe Facebook?

Anamaria Prodan, interviu picant despre presupusa amantă a soțului: „Încearcă să dezbine”

China tocmai a pus pe jar toată Planeta! Zona în care a trimis zeci de avioane de luptă: Se pregătesc de război

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

23,4 milioane de dolari pentru protecția lui Mark Zuckerberg. De vânzare bază de date de 500 milioane de persoane. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies