Fostul director medical al Spitalului Obregia a vorbit despre olandezul care s-a sinucis! ”Apărea ca o persoană care a fost internată cu tulburări psihice”

Fostul director medical al Spitalului Obregia a vorbit despre olandezul care s-a sinucis, după ce s-a aflat că a omorât o fetiță de 11 ani din Dâmbovița.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Fostul director medical al Spitalului Obregia, Adela Ciobanu, a vorbit despre bărbatul din Olanda care a venit în România, a închiriat un apartament în sectorul 2 al Capitalei, apoi a închiriat o mașină, a răpit o fetiță de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, a agresat-o sexual și a ucis-o.

Citeste si: Percheziții de amploare la casa criminalului olandez! Zeci de polițiști au împânzit zona

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre olandezul pedofil și criminal! Cum își alegea victimele. Avea un plan bine stabilit la fiecare atac!

Citeste si: Ce se va întâmpla cu dosarul Adrianei, fata de 11 ani din Dâmbovița, după ce olandezul s-a sinucis

„Aceste persoane sunt persoane care ascund foarte bine aceste compulsiuni și atracții patologice. Încearcă să apară persoane normale, să-și întemeieze o familie. Ceea ce frapează în acest caz este că el apărea într-o bază de date în Olanda, ca o persoană care a fost internată cu tulburări psihice. Absolut nimeni nu s-a sesizat și nu a monitorizat această persoană. Eu fac doar o supoziție acum. Probabil copilul s-a luptat, pedofilul s-a speriat și s-a ajuns la acest deznodămând teribil”, a mai adăugat Adela Ciobanu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fostul director al Spitalului de Psihiatrie Obregia a mai precizat că în Olanda există un manual pentru a îi învăța pe pedofili cum să se comporte cu victimele minore.

Urmatorul articol
Citește și:

Percheziții de amploare la casa criminalului olandez! Zeci de polițiști au împânzit zona

Anunțul procurorului general despre criminalul olandez: "Suspectăm că a acționat în mai multe județe"! Johannes V. a mai fost de cel puțin 4 ori în România

Doliu în TVR. Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori TV a murit!

Dezvăluire cutremurătoare. Celebra actriță a fost violată la 15 ani, cu complicitatea mamei ei! Câți bani a primit femeia: "A fost o trădare fără limite"

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies