Fostul director medical al Spitalului Obregia a vorbit despre olandezul care s-a sinucis! ”Apărea ca o persoană care a fost internată cu tulburări psihice”

Fostul director medical al Spitalului Obregia a vorbit despre olandezul care s-a sinucis, după ce s-a aflat că a omorât o fetiță de 11 ani din Dâmbovița.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fostul director medical al Spitalului Obregia, Adela Ciobanu, a vorbit despre bărbatul din Olanda care a venit în România, a închiriat un apartament în sectorul 2 al Capitalei, apoi a închiriat o mașină, a răpit o fetiță de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, a agresat-o sexual și a ucis-o.

Citeste si: Percheziții de amploare la casa criminalului olandez! Zeci de polițiști au împânzit zona

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre olandezul pedofil și criminal! Cum își alegea victimele. Avea un plan bine stabilit la fiecare atac!

Citeste si: Ce se va întâmpla cu dosarul Adrianei, fata de 11 ani din Dâmbovița, după ce olandezul s-a sinucis

„Aceste persoane sunt persoane care ascund foarte bine aceste compulsiuni și atracții patologice. Încearcă să apară persoane normale, să-și întemeieze o familie. Ceea ce frapează în acest caz este că el apărea într-o bază de date în Olanda, ca o persoană care a fost internată cu tulburări psihice. Absolut nimeni nu s-a sesizat și nu a monitorizat această persoană. Eu fac doar o supoziție acum. Probabil copilul s-a luptat, pedofilul s-a speriat și s-a ajuns la acest deznodămând teribil”, a mai adăugat Adela Ciobanu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fostul director al Spitalului de Psihiatrie Obregia a mai precizat că în Olanda există un manual pentru a îi învăța pe pedofili cum să se comporte cu victimele minore.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate