Ileana și Culiță Sterp, dărâmați de pierderea lui "Ion Șmecherul": "Să ne rugăm pentru sufletul lui"

Familia lui Culiță Sterp este în doliu, după ce bărbatul de care care aveau grijă a murit în urma unui infarct.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Culiță Sterp și frații lui sunt mai triști ca niciodată. "Ion Șmecherul", bărbatul pe care l-au făcut celebru pe rețelele de socializare și căruia i-au construit o casă, s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp.

Artistul și sora lui, Ileana, și-au exprimat tristețea pentru pierderea celui care le făcea zilele mai bune și care le aducea zâmbetul pe buze.

Citeste si: Ultimele imagini cu „Ion Șmecherul” în viață! Fanii au observat imediat: „A simțit săracu' că moare”

Culiță Sterp: "Era ca și un membru al familiei noastre"

Culiță Sterp nu își poate reveni din șoc, de când a aflat că "Ion Șmecherul" a trecut în neființă. Cântărețul regretă enorm faptul că nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, căci el și frații lui îl considerau parte din familie. Chiar dacă au încercat să îl aducă pe drumul cel bun și chiar l-au ajutat să își construiască propria casă, se pare că dependența de alcool și-a spus cuvântul în cazul lui Ion, căci organismul i-a cedat destul de repede, în urma unui infarct: "Cred că foarte mulți dintre voi știți, ieri am fost supărat tare, a murit Ion Șmecherul, băiatul pe care îl stiți cu toții, că ne făcea să râdem

pe Facebook, pe YouTube, era tot timpul binedispus. A încetat ieri din viață săracul. Ne pare foarte rău, din suflet, pentru că era ca și un membru al familiei noastre.

Ion Șmecherul a murit din cauza unui infarct

Ion Șmecherul

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adrian Minune a stârnit hohote de râs pe pârtie: "A ieșit leopardul la zăpadă"- bzi.ro

El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el și mergem pe la el, făceam videoclipuri cu el, ne făcea să râdem, vă

făcea pe voi să râdeți. A murit din cauza băuturii, pentru că el bea foarte mult. Noi am încercat să îl aducem pe drumul cel bun, dar era o dependeță pentru el. În seara asta va fi priveghiul, la capela din Gârbova. Cei care sunt aproape pot să treacă pe acolo.", a declarat Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp, îndurerată de moartea lui Ion Șmecherul

Ileana Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Ileana Sterp: "Suntem triști cu toții"

Sora lui Culiță a dezvăluit că a rămas șocată atunci când a primit tragica veste despre "Ion Șmecherul". Ileana Sterp a recunoscut că moartea bărbatului de care ea și familia ei aveau grijă a adus multă tristețe în sufletele celor care îl știau pe Ion, dar și în inimile celor de acasă, care au ajuns să îl cunoască prin intermediul vlogurilor sau al clipurilor de pe rețelele de socializare: "Aseară am aflat că Ion nu mai este printre noi și e trist. Fac asta pentru că sunt foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă este adevărat. Credeți-mă că nimeni nu ar face o glumă pe tema asta. Da, din păcate este adevărat.

Citeste si: Ce s-a ales de Simona, iubita lui Ion Șmecheru'. Protejatul familiei Sterp a vorbit de ea cu câteva zile înainte să moară

Eu nu știu foarte multe detalii, știu doar că a făcut infarct și efectiv a căzut din picioare și a murit. Medicii au încercat să mai facă ceva, să îl resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic. Asta e tot ce știu eu de la familia mea. Suntem triști cu toții, cred că nu numai noi, ci și mulțimea asta de oameni care l-a îndrăgit pentru starea de bine pe care ne-o dădea mereu. Să ne rugăm pentru sufletul lui.", a declarat Ileana Sterp, în mediul online.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies