Imagini incitante în direct. A vrut să îl muște de o zonă sensibilă

Sutele de mii de fani ai matinalului de la Antena 1 au fost surprinși de ipostazele în care Dani Oțil și Loredana Groza au decis să se lase filmați. 

Distribuie pe:


In articol:

Imagini incitante la Antena 1, în direct. A vrut să îl muște de o zonă sensibilă

Loredana Groza a fost protagonista unor imagini devenite controversate. Bineînțeles, cu aportul lui Dani Oțil. Cei doi s-au așezat pe canapea și așteptau, cu sufletul la gură, instrucțiunile povestitorului. Nimeni altul decât colegul și prietenul lui Dani, Răzvan. 

„Ea, Loredana, amanta lui, îi luă cartea din mână, îi prinse capul între palme și îl mușcă ușor de nas. Iar el spuse…”, a inceput Razvan narațiunea.

„Vreau să menționez că mă însor mâine, poimâine…”, a mărturisit Dani.

Citeste si: Cum îți poate salva viața un smartphone. Coduri secrete ca în filmele cu James Bond

Loredana Groza, show pe platou

Loredana, lipsită de inhibiții ca de obicei, n-a stat pe gânduri și… și-a desfăcut jacheta, și-a scos bustul generos la înaintare, l-a luat pe Dani Oțil și la strâns în brațele ei și s-a prefăcut că-l mușcă pe Dani Oțil de o zonă sensibilă. Mai exact, de....nas. Prezentatorul TV era puțin incomodat de situația în care a fost pus, dar Loredana s-a oprit la timp și a simulat doar că îl mușcă.

Citeste si: Tragedia care cutremură fotbalul românesc. Detaliile sunt tulburătoare

 

Loredana, noul star de la Antena

Loredana Groza a bătut în urmă cu puțin timp palma cu Antena 1 și urmează să facă parte, alături de Ștefan Bănică Jr., din juriul “Next Star”. Emisiunea va fi prezentată de Dan Negru, cel supranumit “Regele audiențelor”.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, schimbare incredibilă de look! E greu de recunoscut acum VIDEO

Loredana Groza reprezintă cireașa de pe tort pentru șefii de la Antena 1, artista neavînd niciun fel de prezentare. Ambii, după tratative cu Antena 1, vor intra în juriul emisiunii “Next Star”, prezentată de Dan Negru. Cântăreața s-a despărțit, astfel, de Pro TV, unde în ultimii ani a fost una dintre vedetele postului și o prezență constantă la diverse show-uri de divertisment.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate