Incredibil! Oana Lis s-a transformat în Scufița roșie la... o categorie grea! Cum a ales vedeta să iasă la o cafenea VIDEO EXCLUSIV

Oana Lis s-a îmbrăcat toată în roșu și a ieșit la cafenea cu o prietenă!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Oana Lis este o tipă nonconformistă,căreia nu îi pasă deloc ce spune lumea despre ea! Departe de femeile epocii, silfide și mereu atente la ce pun pe ele, soția fostului edil al Capitalei este totuși o persoană simpatică foc, care trăiește și se comportă după cum are chef în ziua respectivă!

Oana Lis s-a vrut Scufița roșie! Tot outfit-ul ei a surprins

O dovadă în acest sens o reprezintă și ultima ei apariție în public, în amiaza mare, ieșire imortalizată în exclusivitate de paparazzii WOWbiz.ro!

Citeste si: Simona a ajuns în colimatorul concurenților de la „Puterea dragostei”: „O să pleci când vrem noi”

Citeste si: Andreea Mantea, pedeapsă pentru concurenți: „Nu îți bați joc de atâția oameni”

Citeste si: Diana de la „Insula”, luată la mișto de Bogdan Ionescu: „Se vede că nu mai e cu Ben...”

fara descriere
Așa cum spuneam, fără jenă sau vreun pic de stres, Oana Lis s-a vrut Scufița roșie la...categoria grea, dacă ar fi să respectăm termenii din box,  și a ales să meargă la o cafenea cu o prietenă! Îmbrăcată din cap până în picioare în roșu, rochie roșie, haină la fel, doar accesoriile și o parte din bentița de domnișoară de onoare aveau un pic de auriu, doamna lui Viorel Lis a surprins și mi mult atunci când a scos telefonul din geantă...Ce spuneți, era tot roșu, semn că, în acea zi, femeia a avut o slăbiciune pentru un outfit în această culoare puternică!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate