Ioana Ginghină a povestit abia acum prin ce a trecut! Greutățile n-au ocolit-o nici pe ea: „Mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită”

Actrița a vorbit deschis despre problemele financiare pe care le-a întâmpinat în studenție.

Autor: Maria Ciontu

In articol:

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră. De-a lungul timpului a reușit să-și clădească o carieră de succes și să apară în numeroase producții TV, dar și în piese de teatru.

Este actriță a Teatrului Ion Creangă de mai bine de 20 de ani, atunci când a făcut primii pași spre arta teatrală.

Cu toate acestea, puțini știau că viața Ioanei Ginghină nu a fost întotdeauna roz. Artista s-a confruntat cu dificultăți financiare, însă toate aceste lucruri nu au făcut să renunțe la dorința de a-și construi un nume în lumea teatrului și a filmului.

Ioana Ginghină a avut probleme financiare în tinerețe

Celebra actiță a mărturisit faptul că a avut parte de dificultăți din punct de vedere financiar atunci când a venit la facultate, în Capitală. Fiind o studentă la început de drum, prefera să își folosească banii pe distracție și ieșiri cu prietenii. Tocmai din această cauză a avut perioade în care a mâncat chiar și pâine mucegăită cu margarină ori renunța complet la masă. 

„Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe.

Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a spus Ioana Ginghină pentru impact.ro.

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

Citește și: „Să vă zic ceva intim! Eu nu am primit acel inel!” Ioana Ginghină aruncă bomba chiar înainte de nuntă! Dezvăluiri nebănuite

Citește și: ”Să pot să am un cuvânt de spus” Ioana Ginghină nu se gândea că fiica ei o va pune într-o astfel de situație. Ce s-a întâmplat între cele două?

Cum s-a întreținut actrița în perioada studenției?

Ioana Ginghină povestește că nu s-a fericit niciodată de muncă și și-a câștigat primii bani de buzunar încă de pe vremea când era studentă. Fie că împărțea pliante sau se îmbrăca în clown, a reușit să aibă o sursă de venit și să se întrețină singură. Mai mult decât atât, artista este de părere că toate aceste lucruri au contat foarte mult în evoluția sa, tocmai de aceea are o viață extrem de activă din punct de vedere profesional, fiind implicată în numeroase proiecte.

Citeste si: „Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO- Acuzații tulburătoare. Mai mulți copii ar fi fost bătuți de educatoare- stirilekanald.ro

Citeste si: Au apărut detalii cutremurătoare care ar juca un rol important în aflarea cauzei morții tinerei care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia- radioimpuls.ro

Citește și: Ioana Ginghină nu se ferește. Trucul la care apelează oricând, pentru ca iubitul ei să-i facă pe plac. Reușește să obțină mereu ceea ce își dorește: "Mai ales noi, femeile"

„Și mai făceam bani. Eram promoteriță, unde era nevoie împărțeam flyere, împărțeam periuțe de dinți, mă îmbrăcam în clown. Nu am să uit în viața mea când eram îmbrăcată într-un clown și împărțeam flyere pentru o firmă care făcea petreceri pentru copii și a venit un băiat: „Doamne, te văd așa frumoasă, trebuie să te salvez!”. Deși mie mi se părea foarte fun că te împrieteneai cu mai mulți promoteri, niciodată nu mi s-a părut că trag la jug, deci eu tot timpul munceam, am muncit de mică. De asta și cred că am atâta energie și aș face lucruri, pentru că întotdeauna am avut multe joburi”, a mai declarat actrița pentru sursa menționată anterior.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce nu îi va accepta Ioana Ginghină fiicei sale niciodată? ”Nu o las” Ruxi nu va fi susținută nici financiar de mama sa pentru a face acest lucru

Unde va avea loc nunta Ioanei Ginghină și a lui Cristi Pitulice? Ce va purta actrița în ziua cea mare?!

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Cauza morții actorul Michael Gambon, celebru pentru rolul Dumbledore din filmele Harry Potter

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies