Iubitul Iuliei Vântur, devastat! A murit nepotul lui preferat! Zvonuri despre infectarea cu COVID-19 în familia lui Salman Khan, infirmate

Nepotul preferat al celebrului actor indian Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a murit în urmă cu câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a primit o veste teribilă în urmă cu câteva zile. Nepotul lui, Abdullah Khan a decedat la un spital din Mumbai la doar 38 de ani. Moartea tânărului vine într-un moment extrem de complicat: în India, ca și în România, oamenii sunt obligați să se izoleze în case. Astfel, lui Salman Khan i s-a interzis să meargă la înmormântare pentru a-și conduce ruda pe ultimul drum. Salman și Abdullah erau foarte apropiați.

fara descriere

Familia Khan: ”Nu a murit de COVID-19”

Au existat mai multe variante în presa din India ale cauzei morții tânărului. Inițial s-a vorbit despre o ”infecție gravă a plămânilor”, apoi s-a aflat că nepotul lui Khan avea probleme cardiace și suferea de diabet. Jurnaliștii indieni nu s-au încumentat să treacă virusul COVID-19 pe lista cauzelor morții însă chiar și așa au existat zvonuri legate de o posibilă infectare a acestuia. Agenția de presă Kaama Press a citat surse din apropierea familiei care au infirmat această variantă.

fara descriere

Citeste si: Iulia Vântur s-a dus la cimitir unde a depus ofrande! Iubita lui Salman Khan s-a rugat la un zeu hindus să primească un soţ care să-i semene! FOTO

Citeste si: Nu e Salman Khan! Fericirea din viața Iuliei Vântur poartă un singur nume: Horațiu Mălăele

Citeste si: Loredana Chivu a împlinit 30 de ani și a făcut o ședință foto INCENDIARĂ! Imagini HOT

La câteva ore după aflarea tristei vești, iubitul Iuliei Vântur a publicat pe contul lui de Twitter o imagine a nepotului său cu textul ”te voi iubi mereu”. Și românca i-a adus un omagiu, publicând o fotografie a acestuia pe contul ei de Instagram.

fara descriere

Abdullah Khan nu era implicat în vreun fel în industria filmului, însă împărtășea pasiunea unchiului său pentru body-building, cei doi fiind parteneri de anternament la sala de forță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate