Loredana Chivu, ce-ai făcut? Bomba sexy a arătat mai mult decât ar fi trebuit! Ce au sesizat fanii în zona intimă

Loredana Chivu, imagine fierbinte la piscină! Ce au sesizat fanii.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Loredana Chivu s-a fotografiat la piscină, acolo unde, mai ales vara, își face ”veacul” alături de prietenele sale. Îmbrăcată super-hot, cu o ținută menită să zăpăcească bărbații, dar și ca razele soarelui să-i ofere plăcere, bronzându-i uniform pielea, blondina a reușit să le arate fanilor mai mult decât ar fi trebuit!

  Admiratorii ei au ”zărit” în zona intimă un tatuaj care seamănă cu un fluturaș! Mai mult decât atât, blondina super-hot a și postat la statusul fotografiei “🦋🦋🦋”.

  Intră în galerie pentru a vizualiza imagini senzaționale cu Loredana Chivu!

  Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

  Citeste si: Jador și Ella, sancționați drastic la Puterea Dragostei! Ella a părăsit emisiunea! ”Consecințele nu se opresc aici”

  Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, fugărit prin Istanbul de o turcoaică îndrăgostită de el! Jador a filmat întreaga scenă

  fara descriere

  Ce spune despre bărbați Loredana Chivu după ce s-a despărțit de None de la ”Puterea Dragostei”

  Relația dintre Loredana Chivu și None de la ”Puterea Dragostei”, chiar dacă a pornit frumos și promitea ceva serios, s-a sfârșit destul de repede, iar cei doi, de atunci, nu s-au mai afișat în compania altcuiva.

  De altfel, de curând, Loredana Chivu a dat și o explicație, cât se poate de clară, cu privire la atitudinea pe care o are cu privire la bărbați, după dezamăgirea trăită alături de None de la ”Puterea Dragostei”.

  Loredana Chivu este, cu siguranță, una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc, formele ei, bine întreținute în sălile de fitness și în cabinetele medicilor esteticieni, făcând, de-a lungul timpului, furori în lumea băieților ”de oraș”. Cu toate acestea, senzuala blondină, deși nu duce lipsă de pretendenți, nu se mai aruncă cu capul înainte când vine vorba despre relații, mai ales că, de-a lungul timpului, a tot spus că își dorește un partener alături de care să trăiască o iubire matură, care să îi ofere siguranța zilei de mâine.

  Citește continuarea aici.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate