Luiza Melencu vorbea la telefon cu mama ei când a fost răpită!

Ce făcea Luiza în momentul în care a fost răpită de criminalul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

Avocatul familiei Melencu vine cu noi precizări legate de ziua în care Luiza a dispărut de acasă.

Tonel Pop vine cu o nouă dezvăluire cutremurătoare. Potrivit acestuia, Luiza vorbea cu mama sa în momentul în care a fost răpită de Gheorghe. De altfel, tânăra în vârstă de 18 ani avea o relație specială cu mama sa, care lucra în Anglia, și vorbeau de mai multe ori pe zi. Adolescenta chiar vorbea la teledon în ultimele sale momente în care a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Citeste si: Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis! Ce s-a întâmplat cu el

Citeste si: Un tânăr din Timișoara a plătit pentru o partidă de amor! Ce i s-a întâmplat după câteva minute

Citeste si: Știrea falsă care astăzi a șocat internetul: ”Ultimul fiu al lui Ceaușescu a decedat astăzi. Valentin avea 71 ani” Adevărul din spatele informației

 

„Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie. Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Un fost agent la Omoruri, declarații șocante despre cazul Caracal: "Luiza nu cred că e moartă"

Costică Ionescu a spus în cadrul unui emisiuni TV că Gheorghe Dincă le-ar fi predat pe fete altor oameni. Motivul pentru care le Alexandra Măceșanu a ucis-o ar fi fost faptul că fata sunase la 112 pentru a cere ajutor.

„El avea o marfă pe care o preda, sunt sigur. Bag mâna în foc. Să mă ierte lumea și copiii ăia, dar i-a întrebat cineva ceva pe copiii lui Dincă? Dacă nu i-a întrebat, foarte rău. Luiza nu cred că e moartă. Pe Alexandra a omorât-o că a dat telefon", a spus Costică Ionescu, fost agent la Omoruri în Capitală.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate