Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase sms-uri și urări pentru cei iubiți

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Credincioșii de peste tot îi cinstesc vineri, 8 noiembrie, pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril.

Distribuie pe:

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase sms-uri și urări

Peste 1,3 milioane de români poartă numele celor doi Arhangheli, aceștia închina astăzi un pahar de vin alături de familie sau de prieteni.

Potrivit Bibliei Sfântul Mihail are cheile Raiului și putere asupra Diavolului, în timp de Sfântul Gavril este cel care a fost trimis de Dumnezeu să îi dea de veste Fecioarei Maria cu privire la taina întrupării Domnului.

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase sms-uri și urări pentru cei iubiți

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, tu eşti nemuritoare, La mulţi ani şi mult umor!

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Sub tavan de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulţi ani!

Un simplu La mulţi ani plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece!

Citeste si: Sărbătoare 6 noiembrie. Zi de post în Calendarul Creștin Ortodox

Citeste si: Calendar Creștin Ortodox. Pe cine cinstim pe data de 30 octombrie 2019

Citeste si: Rugăciunea de dimineață. Ce să spui imediat ce te trezești

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani Mihai!

La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

Ingerul Gavril, inger al Bunei Vestiri, sa iti calauzeasca pasii Gabriel/Gabriela si sa ai parte de o zi la fel de frumoasa ca tine “La multi ani!

Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si al dreptatii, sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai/Mihaela!

Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate si un sincer La multi ani!

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase sms-uri și urări

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatorii. La multi ani, Mihai!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Gabriel!

Fie ca Sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabi!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La multi ani, Gabriela!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani, Mihai!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

Citeste si: Rugăciunea de miercuri. Cea mai puternică rugăciune a zilei

Citeste si: Rugăciune Sfânta Parascheva. Aduce liniște și pace sufletească

Citeste si: Rugăciunea de seară. Nu este bine să te culci fără să o rostești

Gabriel (a) te felicit cu ocazia zilei de nastere si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos. Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor.

Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de colorata precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

De Sfantul Mihail si Gavril, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special, sunt o parte dintre cele mai frumoase mesaje de Sfinții Mihail și Gavril.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate