Minoră din Suceava, luată cu forța de pe stradă, în timp ce se plimba! Ce i-a făcut după câteva minute

O adolescentă din Suceava a fost luată cu forța de pe stradă, în timp ce se plimba! Ce i-a făcut în scurt timp

Distribuie pe:

Autor: M.V.

O adolescentă din județul Suceava a trăit clipe de coșmar zilele trecute, după ce a fost luată cu forța de pe stradă de către un bărbat periculos.

Tânăra în vârstă de 15 ani a fost batjocorită de către un tânăr necunoscut, care a forțat-o să întrețină un raport sexual normal.

Minora de 15 ani a fost luată cu forța de pe stradă din comuna Stulpicani de un șofer care a dus-o într-o zonă izolată, pe un drum forestier, unde a batjocorit-o.

Citeste si: Hannelore și Bogdan, din nou un cuplu?! Au plecat împreună în vacanță

Citeste si: Acuzații dure după moartea lui Vali Coșug: ”Cum să intri în spital pentru o operație de artrită la un picior și să mori pe masa de operație de atac de cord?”

Citeste si: Un bărbat susține că l-a crescut pe fiul secret al lui Cătălin Botezatu: „Știam de relație”

Fata se afla duminică pe stradă a fost luată cu forța de pe drumul comunal, apoi, urcată într-o mașină și dusă într-o zonă izolată, unde a fost abuzată sexual.

Cine este violatorul

În urma violențelor, adolescenta a avut nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale și, cel mai probabil că va fi nevoie și de terapie pentru a depăși acest moment care poate marca pe viață pe orice femeie.

George B., tânărul care a săvârșit cumplita faptă, are 24 de ani, iar polițiștii au reușit să îl rețină.

Judecătoria Gura Humorului a decis, luni, ca tânărul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol și de lipsire de libertate, informează Monitorul de Suceava.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate