Mioara Roman, din nou pe masa de operație! Cu ce problemă se confruntă mama Oanei Roman: "Trebuie tăiat cu laserul..."

Mioara Roman, mama Oanei Roman, trebuie să ajungă din nou în sala de operații.

Mioara Roman, din nou pe masa de operație! Cu ce problemă se mai confruntă mama Oanei Roman: "Trebuie tăiat cu laserul..."
Mioara Roman, din nou pe masa de operație! Cu ce problemă se mai confruntă mama Oanei Roman: "Trebuie tăiat cu laserul..."[Sursa foto: Facebook]
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, trebuie să ajungă din nou pe masa de operații, după ce a început să se confrunte cu o altă problemă de sănătate. Fiica lui Petre Roman a declarat faptul că mama ei are un punct de grăsime care s-a tot mărit în ultima perioadă, iar acum trebuie eliminat. 

Mioara Roman, din nou pe masa de operație

În vârstă de 80 de ani, Mioara Roman se confruntă cu o nouă problemă de sănătate. Fiica vedetei a dat primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale. Mai exact, se pare că este vorba despre un punct de grăsime, care s-a tot mărit și s-a infectat. Ceea ce înseamnă faptul că femeia va ajunge din nou pe masa de operație. 

Citeste si: Mioara Roman, noi probleme de sănătate! Mama Oanei Roman va fi operată din nou: „A început să se infecteze”

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

“(…). Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție.

A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

Însă, în urmă cu o lună, Mioara Roman a mai suferit o intervenție.

Fosta soție a politicianului a fost operată de colecist la sfârșitul lunii trecute. 

Mioara Roman, din nou pe masa de operație! Cu ce problemă se mai confruntă mama Oanei Roman: "Trebuie tăiat cu laserul..."
Mioara Roman, din nou pe masa de operație! Cu ce problemă se mai confruntă mama Oanei Roman: "Trebuie tăiat cu laserul..."[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri sfâșietoare! Vedeta a fost la un pas de moarte: ”Sunt tăiată pe burtă de sus până jos”

“Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon.

Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge. Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit fosta parteneră a lui Marius Elisei pe Instagram Stories.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Petre Roman soții. De câte ori a fost căsătorit fostul premier al României

Oana Roman, furioasă pe autorități. Fiica lui Petre Roman nu a reușit să-și programeze mama pentru vaccinul anti-COVID: „Eu nu am pile”

Mioara Roman, primele imagini după externare! Oana Roman și-a adus mama acasă

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies