Naşii de cununie ai lui Brigitte Pastramă şi-au prezentat trofeele la Festivalul vânătorilor! Tripona şi Călin Murgu au fost premiaţi pentru un cap de mistreţ şi unul de cerb! FOTO

Amicii Triponei şi lui Cătălin Murgu au aflat că naşii de cununie ai lui Brigitte Pastramă şi-au prezentat trofeele.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că naşii de cununie ai lui Brigitte Pastramă şi-au prezentat trofeele. Brigitte şi Florin Pastramă se pregătesc pentru cununia religioasă, care va avea loc pe 7 iulie. Ei vor avea două perechi de nași, pe Lizeta Haralambie și pe Mario Tănase, precum și pe Tripona și pe Călin Murgu. Ultimii sunt prieteni vechi din Timişoara ai lui Brigitte.

Citeste si: Naşa de cununie a lui Brigitte Pastramă a fost dată în judecată! Lizeta Haralambie are probleme uriaşe cu o bancă de la care a luat un credit!

Citeste si: Naşa de cununie a lui Brigitte şi Florin Pastramă şi-a pus silicoane! Tripona Murgu nu s-a simţit bine după operaţia estetică! FOTO

Citeste si: Raluca Podea, reacție acidă la adresa lui Florin și Brigitte Pastramă, după ce s-au căsătorit! ”Să te vinzi atât de ieftin, să faci niște lucruri pentru bani...”

Naşii de cununie ai lui Brigitte Pastramă şi-au prezentat trofeele. Sunt cunoscuţi pentru pasiunea lor pentru vânătoare 

Tripona şi Călin Murgu sunt cunoscuţi printre prieteni pentru pasiunea lor pentru vânătoare. Zilele trecute, ei au au participat la Festivalul vânătorilor, organizat în comuna Ghiroda, din judeţul Timiş. Acolo, ei au venit cu trofeele vânătoreşti, cele mai importante fiind un cap de mistreţ şi unul de cerb. (vezi cum l-a umilit Brigitte pe Florin Pastramă)

fara descrierefara descriere

Naşii de cununie ai lui Brigitte Pastramă şi-au prezentat trofeele. Tripona şi Călin Murgu au primit şi o diplomă 

Recent, naşii de cununie ai lui Brigitte Pastramă şi-au prezentat trofeele. Tripona şi Călin Murgu au primit şi o diplomă, numărându-se printre premianţi. De-a lungul timpului, ei au postat mai multe fotografii de la partidele la care au participat şi unde au împuşcat vulpi, fazani, iepuri, dar şi porci mistreţi.La un moment dat, Tripona Murgu s-a fotografiat în curtea casei lângă un mistreţ atârnat într-un cârlig, din a cărui gură încă curgea sânge.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate