O tânără de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din București

Sfârșit tragic pentru o tânără de 24 de ani. Fata s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  O tânără în vârstă de 24 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. Fata s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Capitală din sectorul 6 în urmă cu o seară. Ea a căzut în gol de pe balconul de pe scara blocului.

  Oamenii ar fi spus că ar fi auzit un zgomot foarte puternic, după ce fata s-a aruncat de la balcon. Ea s-a izbit de un acoperiș de tablă, apoi a ajuns jos. Un martor susţine că a văzut-o cum se ţinea de balustradă, dar nu a mai apucat să intervină.

  O anchetă a fost demarată pentru a se afla motivele pentru care fata de 24 de ani a făcut acest gest. Imaginile sunt terifiante!

  Citeste si: Dezvăluiri ȘOC din gura menajerei lui Gheorghe Dincă: "Mi-a strâns mâinile și saliva pe mine"

  Citeste si: Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina! Maşina second-hand valorează 40.000 de euro!

  Sinucidere din dragoste la 67 de ani. Cum şi-a pus capăt zilelor un pensionar, după ce a fost părăsit

  După o relaţie de scurtă durată, femeia a decis să se despartă. Un bărbat de 67 de ani ce locuia într-o garsonieră din municipiul Botoşani s-a sinucis în acest weekend. Botoşăneanul a ales o metodă brutală, înjunghiindu-se cu un cuţit în zona pieptului.

  Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, de un nepot, venit în vizită. Botoşăneanul locuia singur de mulţi ani şi se pare motivul sinuciderii a fost o despărţire. Mai precis, botoşăneanul ar fi avut de câteva luni o relaţie cu o ucraineancă, mai tânără cu 10 ani.

  Citeste si: Olandezul pedofil care a ucis o fetiță din Dâmbovița a fost subiectul unui documentar din 1997

  Aceasta a locuit o vreme cu bărbatul şi ar fi făcut planuri de căsătorie. După un voiaj la mare, în această vară, femeia a decis să se despartă şi să plece acasă. Bărbatul nu ar fi putut trece peste această despărţire şi s-a sinucis. Poliţia anchetează acest caz. 

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate