Paranghelie în pandemie de coronavirus! Sute de români din Madrid au petrecut în club, pe ritmuri de manele până dimineața

Românii din Madrid nu se sperie așa ușor de coronavirus. În plină epidemie mondială, ai noștri petrec pe manele până dimineața.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Măsurile de siguranță care se iau în toată Europa pentru a opri coronavirusul nu-i impresionează prea tare pe românii din Spania. Aceștia au încins un chef monstru pe manele într-un mare club din Madrid. Localul a fost arhiplin și toată lumea s-a distrat până dimineața pe ritmurile maneliștilor Leo de la Kuweit și Bogdan de la Ploiești. După concert, aceștia au revenit în țară. A fost o adevărată nebunie înăuntru, deși afară lucrurile nu arătau deloc bine.

fara descriere

În acest moment, Spania se află pe locul 5 în lume în ceea ce privește pacienții confirmați cu coronavirus. Doar China, Italia, Iran și Coreea de Sud numără mai multe persoane care au contactat acest virus.

În ziua concertului, la Madrid au fost 124 de noi cazuri de coronavirus

fara descriere

Ieri, în Spania se depășise cifra de 3.000 de pacienți infectați, din care 84 de morți și 126 de cazuri grave. Miercuri, autoritățile au anunțat că zona Madridului și nordul Franței au fost incluse în zona roșie a infectării cu coronavirus, pentru ca după doar câteva ore să se răzgândească și să precizeze că în zona roșie rămân doar: China, Coreea de Sud și Italia.

Citeste si: CORONAVIRUS ROMÂNIA. Cimitirul din Ploiești unde este înmormântată Mădălina Manole s-a închis!

Citeste si: Coronavirusul a produs noi efecte la nivel național. Ce s-a decis

Citeste si: Coronavirus. Ce alimente să consumi pentru a evita infectarea cu coronavirus și a-ți întări sistemul imunitar

fara descriere

Concertul la care au participat câteva sute de români a avut loc pe 7 martie, zi în care au fost confirmate 124 de cazuri și două decese în doar 24 de ore.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate