Petrică Mîțu Stoian, mesaj tulburător trimis către fiul lui de suflet, în ultima conversație: "Mi-a scris vineri seara, cu o zi înainte de moartea lui"

Cei doi au vorbit la telefon cu doar o zi înainte ca starea de sănătate a regretatului solist de muzică populară să se agraveze și să moară!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a murit fulgerător pe data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgență Reșița, acolo unde ajunsese în dimineața aceleiași zile, după ce efectuase prima ședință de terapie post-COVID cu oxigen

hiperbar și a început să tușească sânge. Medicii s-au chinuit în zadar să-l stabilizeze, câteva ore mai târziu a intrat în șoc septic și nu au mai putut decât să-i declare decesul. 

Vestea că marele interpret de muzică populară s-a stins din viață este chiar și acum, la două luni de la moartea sa, un șoc. În urma lui au rămas multe lacrimi, suspine și regrete, iar unul dintre cei mai afectați de aceast deces este Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian. S-au cunoscut la un concurs de talente, acolo unde tânărul a reușit să-l impresioneze, iar de atunci au fost precum un tată și un fiu, foarte apropiați. Vorbeau aproape zilnic la telefon și se vedeau foarte des. Ultima oară când l-a auzit pe regretatul solist a fost chiar cu o zi înainte ca acesta să moară.

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

[Sursa foto: Facebook]

Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîțu Stoian pentru Alin Gabriel Matei! 

Fiul de suflet al artistului și cel care a avut șansa să învețe tainele muzicii populare chiar de la marele solist, își aduce aminte cu amar care au fost ultimele cuvinte pe care acesta i le-a adresat. S-a întâmplat cu doar o zi înainte ca medicii să-l declare decedat. Au vorbit la telefon, iar Petrică Mîțu Stoian l-a îmbărbătat pe fiul său și l-a îndemnat să fie puternic în fața tuturor și, de asemenea, să fie mai bun ca toți ceilalți colegi de breaslă de-ai lor! 

„Ultima amintire a fost în momentul în care am filmat alături de el pentru Sărbătorile de Iarnă. Adică chiar în joia de dinaintea decesului lui. Vineri, pe la prânz, chiar am vorbit cu dumnealui la telefon.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Ajunsese la clinică, se simțea bine și era nerăbdător să facă procedurile. Apoi, mi-a dat și un mesaj, seara, vineri, cu o zi înainte de nefericitul eveniment. Mi-a zis: Să fii tare, peste ei! Te pupă Nenea! Atât. A fost ultimul mesaj de la el. Cred că am fost printre ultimele persoane cu care a vorbit, la care s-a gândit”, a declarat Alin Gabriel Matei pentru  Fanatik.

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

[Sursa foto: Facebook]

Alin Gabriel Matei: „Din ce am vorbit cu dumnealui, nici nu se gândea la moarte”

Mai mult, tânărul a explicat că nici măcar solistul nu se aștepta ca problemele sale de sănătate să fie chiar atât de grave. Ba chiar Petrică Mîțu Stoian continua să-și facă planuri în ceea ce privește un nou album, ce urma să fie în colaborare cu orchesta Nicolae Botgros

Citeste si: Ce a pățit Petrică Mîțu Stoian în timpul filmărilor pentru Revelion! Totul a fost surprins pe cameră: „Era îngrijorător pentru el. Și pe hol a continuat sângerarea”

„Nu se aștepta nimeni, nici el, să aibă asemenea probleme. Din ce am vorbit cu dumnealui, nici nu se gândea la moarte, un om care se gândește la moarte nu își face planuri de viitor. Era o persoană veselă, optimistă, cu planuri de viitor. Voia să definitiveze albumul pe care îl pregătea alături de orchestra Nicolae Botgros, avea mai multe proiecte”,   a mai adăugat fiul de suflet al interpretului de muzică populară. 

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

[Sursa foto: Facebook]

Ce moștenire prețioasă a primit tânărul de la regretatul artist

Alin Gabriel Matei a dezvăluit că după moartea celui care i-a „șlefuit” cariera de solist de muzică populară, a primit o iie prețioasă. Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, i-a dăruit piesa vestimentară tradițională fiului de suflet al acestuia. 

Citeste si: De ce boală suferă mătușa lui Petrică Mîțu Stoian? Femeia trăiește dintr-o pensie extrem de mică, deși e considerată o mare artistă!

„Mi-a lăsat moștenire ceva. Am primit o iie pe care mi-o promisese acum ceva vreme. O voi purta cu cel mai mare drag de fiecare dată când voi merge la spectacole, la filmări, la evenimente. Am primit-o după moartea lui, mi-a dat-o domnul profesor Doru Gusman, chiar vreau să îi mulțumesc pe această cale lui și surorilor domnului Petrică Mîțu Stoian”,   a mai explicat tânărul pentru sursa citată anterior. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies