Prietenul lui Florin Pastramă a fost ameninţat cu moartea: „Știu că nu mai am mult de trăit. Se vorbeşte despre asasinarea mea”

Amicii lui Gerard Gabriel ştiu că prietenul lui Florin Pastramă a fost ameninţat cu moartea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că prietenul lui Florin Pastramă a fost ameninţat cu moartea. Gerard Gabriel, care este bun amic cu Pastramă, e un apropiat al clanurilor interlope din Buucreşti. Zilele tercute, el a postat un mesaj şocant: “Știu că nu mai am mult de TRĂIT. Încă se vorbeşte despre asasinarea mea. Mulțumesc persoanei care a avut discernământ să-mi zică aproape tot ce a auzit despre mine. Românul care nu vrea să vb cu nici un șmecher din lumea Interlopă referitor la cum mi-au dat în cap de moarte DEGEABA. Mai bine cerșetor amărât fripturist și cu sufetul curăț decât în genunchi și umilit de niște hârtii nesemnicative. Sănătatea, iubirea nu le poți cumpără cu toți banii din lume. În schimb mulți se vând și totodată sunt cumpărați foarte ieftin. Și mulți dintre presupușii prieteni ai mei sau vândut de FRICĂ”.

Citeste si: Imagini exclusive cu Ilie Năstase și Ioana Simion! Ce spune focoasa brunetă despre căsnicia cu fostul lider ATP

Citeste si: Ioana Simion și Ilie Năstase, primele declarații despre nunta anulată: „Eu am încercat...”

Citeste si: Interlopul primit cu artificii, lovitură grea la câteva ore de la eliberare! Veste teribilă primită de Pian!

Prietenul lui Florin Pastramă a fost ameninţat cu moartea: "Mi-au dat în cap degeaba” 

„Am văzut pe facebook mulți puși manipulați vorbind mult prost și fără rost despre mine. Nu am vrut să dau curs la discuții pentru că sunt prea josnici pentru mine. Cine mă cunoaște cu adevărat știe ce fel de om sunt. Restul sunt scursuri ale societății. În cel mai scurt timp dacă mai apuc o să vă zic tot adevărul detaliat cum mi-au dat în cap degeaba”, a mai scris Gerard. În luna mai, acesta a postat pe facebook mai multe fotografii din care reise că a fost bătut cu sălbăticie. El a avut capul spart, ochii învinețiți și a susținut că a fost operat la față. (vezi cum s-au distrat Brigitte şi Florin Pastramă în luna de miere din Dubai)

fara descriere

Prietenul lui Florin Pastramă a fost ameninţat cu moartea. Gerard a primit mai multe lovituri în cap

Nu mai e un secret că prietenul lui Florin Pastramă a fost ameninţat cu moartea. Se pare că Gerard ar fi fost agresat de o organizație criminală care activează în sectorul 5, condusă de temutul Tudor Spoitoru, grupare care se numește "Garda de Fier". "Asta înseamnă să fii băiat bun, să nu deranjezi pe nimeni, niciodată! (...) Mulţumesc celor peste 150 de persoane care aţi fost ieri la mine şi celor care vin în continuare! Sper să fiu bine. Deocamdată mă ţin pe tratament şi sub supraveghere, pentru loviturile pe care le am primit la cap", a scris Gerard după ce a fost bătut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate