Răsturnare de situație în ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian. Fiica impresarului Doru Gușman, de profesie medic, aruncă în aer declarațiile specialiștilor de la clinica privată: "Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit"

Andreea Gușman a făcut descoperiri uluitoare în telefonul artistului, imediat după ce a avut loc înmormântarea.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Ancheta în ceea ce privește cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian poate lua o întorsătură neașteptată, după descoperirea făcută de una dintre fiicele impresarului Doru Gușman.

Andreea, care este de profesie medic, a dat peste mai multe conversații din telefonul atistului, care arată cât timp a petrecut, de fapt, interpretul de muzică populară în camera cu oxigen hiperbaric.

Citeste si: Nici ”Petrică”, nici ”Mâțu” și nici ”Stoian! Care e, de fapt, numele trecut pe certificatul de deces al artistului? Surpriză uriașă! EXCLUSIV

Fiica lui Doru Gușman: "Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de Simtrom, nu e adevărat!"

Andreea, fiica impresarului Doru Gușman, a ținut să lămurească situația potrivit căreia Petrică Mîțu Stoian ar fi luat supradoză de anticoagulante. Tânăra, care profesează ca medic, a dezvăluit faptul că artistului i s-ar fi micșorat doza de medicamente treptat, după ce a făcut un test de analize, din cauză că se confrunta cu fibrilații: "Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de Simtrom, nu e adevărat.

Acum două săptămâni eu am fost cu dânsul la doctor și şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi.

Andreea Gușman crede că medicii de la clinica din Reșița au mințit

Andreea Gușman, fiica lui Doru Gușman, alături de Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant). Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2, cum îl are în mod normal. A

făcut tratament, a fost în 2019. A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie. Vă trimit print screen în care îmi spunea cât de minunat e la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi.", a transmis fiica lui Doru Gușman, impresarul solistului, pentru România TV.

Fiica lui Doru Gușman și-a contrazis tatăl în declarații

Petrică Mîțu Stoian alături de Doru Gușman, impresarul lui

[Sursa foto: Facebook]

"Are o perioadă foarte mare în care nu a fost activ pe telefon"

Fiica impresarului a ținut să dezvăluie și ultimele conversații găsite în telefonul lui Petrică Mîțu Stoian, care ar reda faptul că artistul a stat mai mult timp în camera cu oxigen hiperbaric, decât au declarat medicii clinii private. Andreea Gușman a precizat că a urmărit să vadă dacă intervalul în care artistul nu a fost activ pe telefon se suprapune cu declarațiile specialiștilor de la clinica din Reșița, iar concluzia a ridicat un semn de întrebare: "Telefonul, el stătea non-stop pe rețelele de socializare. Am văzut că nu a fost activ între 16:30 și 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen, să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră: "Iată că au venit să mă ia, să mă bage în cameră".

Citeste si: Asistenta medicală, care l-a îngrijit pe Petrică Mîțu Stoian, detalii neașteptate despre problemele acestuia de sănătate: ”A leșinat, a spus pur și simplu că îi este rău”

Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nmeni să intre în telefon, pentru că era parolat. Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd. Are o perioadă foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 și 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul: "Ia uite ce minunat e aici!", a mai spus fiica lui Doru Gușman, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Carmen Mihaela, fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, la căpătâiul regretatului artist! Nu s-a dezlipit de mormântul acestuia

Șocant! Petrică Mîțu Stoian, acuzat de furt intelectual! Artistul, citat la tribunal, după moarte! EXCLUSIV

Ministerul Sănătății, concluzii în urma morții lui Petrică Mîțu Stoian: ”Oxigenoterapia hiperbară nu se află în protocolul de tratament COVID-19”

Atenție! Destinul tău în funcție de anul nașterii

Adevărul șocant despre pensiile din România! Nu își închipuia nimeni: Vor primi sume infime

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies