Război total! Iubitul Monicăi Roşu îi dă o replică usturătoare lui Ionuţ Jaguarul după atacurile acestuia la adresa ”faimoasei”! ”Este într-o eroare şi trăieşte încă în sezonul trecut”

Iubitul Monicăi Roşu a fost deranjat de faptul că Ionuţ Sugacevschi a spus că fosta campioană olimpică se menajează în concurs!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Declaraţiile date de Ionuţ Jaguarul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro au aprins scânteia în Romania! Supărat pe atacurile nefondate ale fostului ”războinic” la adresa Monicăi Roşu, iubitul ”faimoasei” iese la atac.

”Din punctul meu de vedere, dacă eşti la Exatlon trebuie să demonstrezi de ce eşti în stare! Nu veni aici să te dai rănit, să te menajezi şi să mai rămâi o săptămână. Dacă nu mai poţi, ridică două degete şi pleci din competiţie cu capul sus decât să stai pe margine şi să vadă cei de acasă ceea ce nu vor să vadă! E păcat! Mai bine pleci din competiţie şi îi laşi pe ceilalţi din echipă să joace. Şi noi avem accidentări în echipă şi jucăm aşa, accidentaţi. Mă refer la Monica (n.r. Monica Roşu)! Eu la Monica nu văd nici o accidentare aşa gravă. Se menajează, iar lucrul ăsta se vede de acasă, cu ochiul liber. Dacă aş fi în locul ei, aş ridica două degete şi aş pleca din această competiţie”, a spus Ionuţ pentru WOWbiz.ro!

(intră să vezi cum se spală ”faimoasele” la baracă)

Ionuţ Jaguarul a fost atacat de iubitul Monicăi Roşu! ”A jucat peste 100 de meciuri”

Cuvintele dure ale antrenorului ”războinicilor” nu au rămas fără ecou! Astfel, din ţară, Ionuţ Jaguarul a fost atacat de iubitul Monicăi Roşu, care a ţinut să îşi spună şi el părerea.

”Ionuţ este într-o eroare şi trăieşte încă în sezonul trecut! El dă senzaţia că pierderea finalei de la Exatlon 1 încă îi afectează moralul, din punctul meu de vedere, şi nu poate face diferenţa că sezonul 2 este total diferit! Nu înţelege pur şi simplu, cum nici eu nu îl pot înţelege ce vrea să spună, in condiţiile în care Monica nu s-a menajat, şi a jucat peste 100 de meciuri de la începutul competiţiei şi până în prezent! Ar trebui să se gîndească la un singur lucru! Echipa ”Războnicilor” din acest
an are o altă motivaţie. Cei din grupul ”albastru” au ajuns în Republica Dominicană veniţi de pe stradă, în sensul că ar fi necunoscuţi publicului larg, dacă ar fi să o parafrazez pe Monica, pentru a se afirma şi a câştiga faimă şi bani, în timp ce ”Faimoşii” au făcut-o pentru imagine şi, logic, din raţiuni financiare!”,
a spus Vlad, care a mai ţinut să puncteze şi în privinţa antrenorului Ionuţ Sugacevchi.

”Norocul lui a fost acela că s-a dus să antreneze o echipă foarte bine pregătită şi i-a fost destul de uşor să vorbească! Nu am văzut însă la el calităţi de ”coach” extraordinare! Nu e normal să îşi exprime părerile despre oamenii din echipa adversă, ar trebui să se concentreze pe ce are el de făcut şi punct!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Geamăn a recunoscut! Echipa l-a forţat să plece! Ce i-a spus Monica Roşu înainte de duel întrece orice imaginaţie

Scene violente la Exatlon! Îmbrânceli între Alin şi Giani Kiriţă! A lovit-o, însă, Războinicul pe Monica Roşu? Totul se vede pe filmare

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Cutremur total în Europa! Se închide totul? Anunț major de la Comisia Europeană

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Exclusiv EvZ. Alex Ioniță a rupt tăcerea. Surpriză uriașă în dosarul „Astra”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies