Reacția femeii din Botoșani care și-a ucis fiul de 17 ani: „Toată lumea a vrut să ne despartă”

Ionuț Nichifor din Săveni, Botoșani a fost înjunghiat mortal de mama lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ionuț Nichifor a murit după ce a fost înjunghiat de mama lui, în curtea casei, în timp ce pleca la școală. Băiatul era din comuna Săveni, județul Botoșani, și era elev la Liceul Tehnologic Petru Rareș. Din 2016 juca fotbal la o echipă de fotbal locală și visa să practice acest sport și în viitor.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost filmată iar în scandal cu Alex Bodi în plină stradă! A vrut să se arunce în fața mașinilor?

„Era un băiat liniștit, nu se ținea de distracții, cum este tineretul din ziua de astăzi. El era mai tăcut, mai retras, așa era firea lui, dar nu am avut niciodată probleme cu el. Era disciplinat”, a povestit Valentin Livadariu, antrenorul AS Unirea Săveni, pentru Botoșani News.

Ce a spus mama lui Ionuț Nechifor din Botoșani

„Toată lumea a vrut să ne despartă, să îmi ia copilul! Eu am vrut să iau copilul cu mine, să murim amândoi! Că eu am muncit pentru dânsul! Şi eu l-am născut şi eu l-am făcut! L-am înjunghiat ca să murim amândoi”, a declarat femeia, la scurt timp după comiterea crimei.

Citeste si: Surpriză! Ce a spus Ella de la Puterea dragostei când a aflat că Simina este cu adevărat gravidă! ”Am un mesaj pentru ea”

Citeste si: Primele declarații ale cuplului momentului! Cezar Ouatu si Simona Iacob, mai îndrăgostiți ca niciodată! EXCLUSIV

Citeste si: Prodanca a plecat în Dubai la Reghe! Ce a determinat-o să se ducă în Emirate și cu ce a surprins la fiecare apariție

Din primele informații, mama lui Ionuț Nichifor ar fi intrat într-un episod psihotic, bănuiesc medicii. Înainte de a-l înjunghia pe adolescent, ea și-a opărit soțul care dormea, pentru că bănuia că vrea să divorțeze. Bărbatul a ajuns la spital. Ulterior, și-a atacat fiul, iar mai apoi a încercat să se sinucidă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate