Rona Hartner: ”Mi-a zis că vrea să-mi dea această prevenţie pentru a nu apărea nicio metastază în următorii cinci ani”

Rona Hartner a vorbit despre starea sa de sănătate! Iată cum se simte vedeta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Rona Hartner a fost întotdeauna o persoană foarte optimistă. De data aceasta, Rona a mărturisit că, fiind Vinerea Mare la catolici, se roagă. Ba mai mult decât atât, cu zâmbetul pe buze și bucurie în glas, Rona Hartner a mai menționat faptul că e pe drumul cel bun, așa cum spune și doctorul ei.

„Dragii mei, vă ţin în continuare la curent cu starea mea. Voiam să vă spun că încep efectiv citostaticele pe 24. Nu se poate mai devreme, dar mă bucur că m-am încadrat în cele două luni după operaţie. Eu fusesem operată pe 25 februarie şi nu trebuia să depăşesc 25 aprilie ca să încep citostaticele. Sunt foarte, foarte, foarte încrezătoare pentru că doctorul meu mi-a zis să nu-mi fac niciun fel de spaime inutile pentru că îmi vor da toate medicamentele bune ca să nu mă simt prea rău.

Citeste si: Imagini rare cu Aurelian Preda, prăbușit la mormântul părinților săi! ”Maica mea, mor de dorul tău”

Mi-au spus că doza va fi într-adevăr uşoară şi progresivă. Deci, la început voi avea mai puţine efecte secundare şi în orice caz, dacă voi avea vreun efect secundar neplăcut, să-i anunţ. Mi-au zis că nu trebuie să fiu internată decât trei ore din două în două săptămâni şi că o să pot să-mi reiau activitatea. El vrea să fiu activă pentru că ideea este că toată lumea când are această boală, cancer, are tendinţa să se lamenteze, să stea foarte bolnav, iar el nu vrea asta.

Citeste si: Ce făcuse tânăra de 18 ani de la un liceu de prestigiu din Capitală cu o zi în urmă, înainte de a muri de meningită

Mi-a zis că vrea să-mi dea această prevenţie pentru a nu apărea nicio metastază în următorii cinci ani, iar după aia dacă în cinci ani nu a apărut nicio metastază, în mod normal nu mai apare niciodată acest cancer. Până la bătrâneţe nu o să mai am niciun risc pentru acest tip de cancer. Mi-a zis că asta e treaba cea mai încurajatoare. Săptămâna viitoare mă mai duc la un foarte mare spital, încep citostaticele, iar pe 30 aprilie, în Franţa, lansez cartea mea pe care am scris-o”, a mărturisit Rona Hartner pentru un post tv.

Citeste si: Au răsunat cântece de jale la mormântul lui Nicu Maharu. Prietenii nu l-au uitat și au mers la cimitir cu lumânări și coroane de flori

Rona Hartner: ”Am foarte mari speranțe”

„Fac lucruri mai liniştite, scriu, stau cuminte şi mi-a spus că nu am niciun regim special de făcut, ci doar trebuie să am încredere pentru că nu va fi o chimioterapie prea grea. Deci, mulţumesc lui Dumnezeu pentru chestia asta. Astăzi este Vinerea Mare la noi, la catolici, iar eu am început deja dimineaţa citind „Drumul Crucii”, rugându-mă. Este o zi de post şi rugăciune şi am foarte mari speranţe”, a mai spus Rona Hartner.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate