Ruby a mâncat din gunoaie la Survivor România. Faimoasa a făcut dezvăluiri uluitoare

Ruby a făcut dezvăluiri uluitoare luni, 19 mai, la Fan Arena. Faimoasa a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că a ajuns să mănânce din gunoaie la Survivor România.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ruby a mâncat din gunoaie la Survivor România. Faimoasa a făcut dezvăluiri uluitoare


In articol:

Ruby a făcut dezvăluiri absolut șocante în ediția de luni, 18 mai, a emisiunii Fan Arena. Imediat după Survivor România, Cosim Cernat a prezentat declarațiile uluitoare ale cântăreței, care a mărturisit că a ajuns să caute în gunoaie de foame, ba chiar a și mâncat niște resturi pe care le-a găsit acolo. Faimoasa a declarat, cu zâmbetul pe buze, cum a ajuns să recurgă la un asemenea gest din cauza faptului că nu mai putea de foame.

Ruby a mâncat din gunoaie la Survivor România

„Stăteam acolo pe un scaun de plastic, ăștia rupeau traseul, facem, dregem și eu nu mai puteam de foame. Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, văd niște saci de gunoi și zic bă, da noi de ce nu ne-am gândit niciodată să căutăm în sacii ăștia de gunoi că poate o fi ceva de mâncare.

Citeste si: Lacrimi și emoție la Survivor România. Războinicul Emanuel și-a revăzut mama: „Era tot ce aveam nevoie. Îi mulțumesc că s-a născut și că e mama mea”

Citeste si: Emanuel de la Survivor are un frate geamăn! Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Citeste si: Lola și Emanuel, primii finaliști Survivor România

Ruby a mâncat din gunoaie la Survivor România. Faimoasa a făcut dezvăluiri uluitoare

Boss, ăștia se uitau la mine și îmi ziceau să mă potolesc. Eu m-am dus direct țintită pe sac, l-am deschis, am văzut o casoletă cu un orez care avusese un sos și mi se umpleau ochii de lacrimi, pentru că a fost un moment atât de fericit pentru mine. În momentul în care am ținut în mână casoleta aia am simțit că am fentat tot sistemul, am câștigat, eram deja în finală.

Colegii ziceau ești nebună, cum să mănânci din gunoi, uite cât a stat în soare, cine știe de când e aici, cine știe cine a mâncat din ea. Eu zic, bă sunteți nebuni la cap, suntem morți de foame. Am băgat cu mâna talentat”, a declarat Ruby la Fan Arena.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate