Stiri

Rugăciunea de luni care te scapă de cele mai mari necazuri! Rostește-o diseară și vezi ce se întâmplă

Rugăciunea de luni este extrem de puternică și se spune întotdeauna la începutul săptămânii, pentru a avea niște zile liniștite. Iată care este cel mai bun moment din zi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Rugăciunea este cea mai rapidă cale de a vorbi cu Dumnezeu. În vremuri bune, dar și în vremuri în care avem nevoie mai mult ca oricând de Dumnezeu, rugăciunea este o metodă pentru a ne ușura sufletul.

Există nenumărate rugăciuni puternice și ajutătoare, iar printre ele se numără și rugăciunea de mai jos. Aceasta trebuie rostită în fiecare zi de luni pentru a avea o zi și o săptămână binecuvântată.

Citeste si: A cumpărat o carte de povești de la un anticariat. În timp ce îi citea fiicei, dintre pagini a căzut o scrisoare. A citit-o și nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

Citeste si: Prognoza meteo pe două săptămâni! Vești proaste de la meteorologi

Citeste si: Povestea trista a unui baietel roman ramas singur printre straini, in Italia. Micutul nu are tata, mama si surioara lui au murit intr-un accident

Rugăciunea de Luni se spune înainte de a merge la somn

Rostește în fiecare seară de luni această rugăciune, înainte de a merge la somn. 

„Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești.

Deci, astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!


O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voința mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după buna plăcerea Ta.

Pedepsește-mă Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viață. Și iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în Rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic: O, cereștilor ajutători și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și vă mulțumesc, pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor.

Scutiți-mă de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți, ca să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu!

Învredniciți-mă să vă văd la moartea mea, stând în jurul meu și să duceți sufletul meu în cer, ca să se închine măririi Feței lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulțumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce ați avut pentru mine și binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci. Amin.