S-a aflat adevărul! Ce l-a ucis de fapt pe Ducu Darie! Regizorul a încetat din viață în urmă cu puțin timp în chinuri groaznice

Ducu Darie a pierdut lupta cu boala care l-a măcinat în ultimii ani

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

alexandru darie


In articol:

ȘOC în lumea artistică. Ducu Darie a murit, azi, de ciroză, după ce doctorii de la Spitalul Fundeni au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva!

De altfel, ieri, în ciuda declarațiilor optimiste ale unor prieteni apropiați de-ai regizorului, conform cărora situația lui era una mai bună, WOWbiz.ro a prezentat în premieră faptul că starea de sănătate a fiului lui Iurie Darie nu se ameliorase deloc.

Citeste si: Cum a făcut rost fiul lui Iurie Darie de 70.000 de euro, pentru a se trata de ciroză! Anul trecut, Alexandru şi-a vândut casa şi maşina!

Citeste si: A murit Ducu Darie! Ultimele imagini cu fiul lui Iurie Darie sunt cutremurătoare

Citeste si: Dumnezeule! Monica Anghel, desfigurată! Ce a pățit artista

Ducu Darie a murit de ciroză a venit în crize puternice la Spitalul Fundeni

În vârstă de 60 de ani, managerul Teatrului Bulandra din Capitală, Ducu Darie suferea de o afecțiune delicată la ficat și se afla pe lista de așteptare pentru un transplant hepatic.

”În urmă cu aproape  două săptămâni, Ducu Darie a fost internat de urgență la spital, din cauza unor complicații la plămâni. Ele au fost făcute pentru că regizorul suferă, de ani buni, de ciroză, în stare avansată, ceea ce i-a afectat, acum, și celelalte organe interne. La Fundeni, el a venit în crize puternice, pe care medicii au încercat să i le reducă din punct de vedere al durerilor, printr-un tratament medicamentos intensiv, cu perfuzii și calmante”, au dezvăluit persoane din clinică ieri, în timp ce azi, aceleași surse au confirmat că regizorul a pierdut lupta cu boala.

ducu darie si tatal lui

Ducu Darie a murit de ciroză! ”Se dezvoltă o ascită în organism (n.r. acumularea de lichid în cavitatea peritoneală), care se suprainfectează” 

Ducu Darie a murit de ciroză, dar totul i s-a tras de la plămâni. ”Într-o ciroză hepatică în stadiu avansat, terminal de fapt, se poate dezvolta o insuficiență multiplă de organe. Totodată, se dezvoltă o ascită în organism (n.r. acumularea de lichid în cavitatea peritoneală), care se suprainfectează dintr-o bacterie interioară a pacientului și, dacă nu mai se mai poate realiza un drenaj, pentru a fi eliminată, se ajunge la rinichi. În primă fază, rinichiul nu mai funcționează, și, astfel totul duce la plămâni. Aici, intervine insuficiența respiratorie și decesul nu mai poate fi evitat”, au explicat cadre medicale pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate