Sexy-nevasta lui Rareș Bogdan este însărcinată! Viitorul europarlamentar va deveni tătic la sfârșitul acestui an

Rareș Bogdan va deveni tătic până la finalul acestui an. Soția lui este însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Florina, soția lui Rareș Bogdan, este însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară până la finalul acestui an. Pentru Rareș, 2019 pare să fie un an al schimbărilor: el a părăsit cariera în media pentru cea de politician, are șanse maxime să ajungă europarlamentar și va deveni și tătic.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Rareș Bogdan, însă într-un context nu foarte fericit. PNL-istul s-a plâns că adverasrii politici îi hărțuiesc familia, într-un moment în care soția lui are cea mai multă nevoie de liniște, fiind însărcinată.

”Mi-au atacat soția însărcinată, mi-au atacat tatăl. I-am rugat frumos să mă atace pe mine, să îmi lase familia în pace. Ultimele atacuri ale PSD au fost împotriva soției. Dacă ei atât știu, disperarea îi duce la gesturi extreme care se vor întoarce împotriva lor. E păcat că se ajunge aici, eu credeam că discutăm pe argumente, nu pe atacuri către familie”, a declarat Rareș Bogdan.

Florina a fost agresată și anul trecut

În urmă cu exact un an, soția lui Rareș Bogdan a mai fost victima unei agresiuni în public. Atunci, doi bărbați au intrat peste ea în mașină și au încercat să sustragă mai multe bunuri. După câteva zile, agresorii au fost prinși de poliție și și-au recunoscut faptele.

Citeste si: Vica Blochina rupe tăcerea! Adevărul despre relația dintre Răzvan Ciobanu și familia lui: „Eu nu l-am văzut niciodată fericit”

Citeste si: Câţi bani câştigă soţia sexy a lui Rareş Bogdan! Frumoasa Florina este jurist şi se ocupă de afacerile familiei!

Citeste si: Sora lui Mircea Badea, susținută de fostul iubit, Florin Chilian! FOTO

Florin Bogdan este una dintre cele mai sexy soții de politician din România iar imaginile cu aceasta fac deliciul internauților. Florina este din Cluj și este absolventă de Drept. Ea și Rareș Bogdan mai au împreună un băiețel în vârstă de 8 ani.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate