Sfinții Mihail și Gavril. Cea mai puternică rugăciunea

Sfinții Mihail și Gavril. Rugăciunea către Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril aduce în viața oricui o rostește liniște în suflet, împlinire, sănătate și binecuvântare cerească.

Distribuie pe:

Sfinții Mihail și Gavril. Cea mai puternică rugăciunea

Sfinții Mihail și Gavril. Cea mai puternică rugăciunea

„Dumnezeule Atotputernic, trimite-Ti Arhanghelul Tau, Mihail, spre ajutorul robului Tau (se rosteste numele). Sa-l scoata din mana vrajmasilor vazuti si nevazuti. O, mare Arhanghel Mihail revarsa mir bun asupra robului lui Dumnezeu (se rosteste numele). Arhanghele Mihail, tu esti capetenia cetelor ingeresti. Esti voievod al puterilor ceresti, al heruvimilor, al serafimilor si al tuturor ingerilor. Fii mie pazitor, ajutator la nevoie, in singuratate, la drum si pretutindeni. Izbaveste-ma, mare Arhanghel, de toate inselaciunile viclene ale diavolului. Si auzi-ma pe mine, pacatosul (se rosteste numele celui care se roaga). Ma rog tie si chem numele tau cel sfant. Grabeste-te spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea!

Citeste si: Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril. Cele mai frumoase sms-uri și urări pentru cei iubiți

Citeste si: Sărbătoare 28 octombrie. Rugăciunea pe care să o rostești pentru înțelegere în căsnicie

Citeste si: Rugăciunea de dimineață. Ce să spui imediat ce te trezești

Sfinții Mihail și Gavril. Cea mai puternică rugăciunea


Sfintilor Arhangheli, rugati-va pentru noi!

Pe toti cei ce-mi stau impotriva biruieste-i cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci, cu rugaciunile Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu, cu ale sfintilor ingeri si cu ale Sfintilor Apostoli. Apara-ma de cutremure, de potop, de razboaie, de orice rau si izbaveste-ma de cel viclean, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Sfinții Mihail și Gavril. Cea mai puternică rugăciunea

Citeste si: Rugăciunea de sâmbătă a lui Arsenie Boca! Îți aduce bani și protecție divină

Citeste si: Rugăciunea de seară. Nu este bine să te culci fără să o rostești

Citeste si: Sex în post. Este sau nu păcat să ai relații intime

Sfant Arhanghel Gabriel, Inger al Incarnarii, deschide-ne urechile spre avertismentele blande si chemarile calde ale Domnului! Te conjuram sa fii mereu inaintea noastra, ca sa intelegem mai bine Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa Il servim mai bine si sa ne supunem mai bine Vointei Lui si ca sa indeplinim mai bine ceea ce El asteapta de la noi. Ajuta-ne sa ramanem trezi pentru ca atunci cand Domnul va veni sa nu ne gaseasca adormiti! Amin!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate