Surpriză! Care este adevărată relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea? Cum se înțeleg cele două femei din viața afaceristului

Valentina Pelinel și Mihaela Borcea au o relație cordială, fără prea multă apropiere, ba chiar se merge mai mult pe discreție

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Cristi Borcea a ieșit din închisoare și, acum, alături de familie, încearcă să ducă o viață cât mai retrasă, departe de lumina reflectoarelor. De altfel, afaceristul avea să anunțe public că nu își mai dorește, deocamdată, să se implice în lumea fotbalului, mai mult, a plecat și la Budapesta, pentru a face o cură de detoxifiere.

Conform obiceiului, la revenirea acasă, Cristi Borcea a vorbit despre importanța familiei în viața lui și aici nu s-a referit doar la legătură puternică pe care o are cu soția sa, Valentina, femeia care i-a dăruit trei copii, ci și despre părinți, soră, ceilalți urmași de-ai lui din căsătoriile anterioare și...Mihaela, prima nevastă, cu care a păstrat o relație bună, în special în zona afacerilor.

Citeste si: Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc de botezul gemenelor. Unde va fi marele eveniment

Citeste si: Cristi Borcea este bolnav! Anunțul a fost făcut chiar de el: „Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de...”

Citeste si: Alina Vidican, schimbări uriașe! Ce a făcut fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami și cum a scăpat de tot ceea ce o mai lega de afacerist

fara descriere

Borcea păstrează legătura cu fosta soție, Mihaela

Dacă fostul șef al lui Dinamo păstrează legătură cu ex-soția, care la rândul ei i-a dăruit tot trei copii, ei bine, Pelinel nu pare să fie atât de implicată atunci când vine vorba despre Mihaela și business-urile acesteia. Drept dovadă, Valentina evită să meargă la salonul pe care fosta doamnă Borcea îl deține într-o zonă de fițe a Bucureștiului. Mai mult decât atât, îi face și reclamă pe adresa de socializare unui alt centru de înfrumusețare.

fara descriere

Valentina Pelinel, adevărata relație pe care o are cu Mihaela Borcea. ”Nu se poate vorbi despre o prietenie”

Totuși, dacă ar fi să vorbim despre adevărată relație a Valentinei Pelinel cu Mihaela Borcea, trebuie să ținem cont și de spusele apropiaților care susțin că cele două doamne își vorbesc amical, se întâlnesc și se consulta în anumite probleme de business, mai ales în perioadele în care Borcea are probleme pe cale legală. 

Citește ce spun prietenii pe kfetele.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate