Surpriză de proporții! Cine sunt nașii de cununie ai Andreei Bălan. Îi știe o țară întreagă

Cine i-a cununat pe Andreea Bălan și pe George Burcea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil astăzi, în prezența celor mai importante persoane din viața lor. La câteva luni după ce au trecut printr-o grea încercare, cei doi și-au unit destinele și au spus un „da” hotărât în fața ofițerului Stării Civile.

Bineînțeles, că de la eveniment nu puteau participa nașii celor doi, iar alegerea acestora nu este deloc una întâmplătoare.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt părinții spirituali ai Andreei și ai lui George. Pe Andreea și pe Aurelian Temișan îi leagă o prietenie veche, dat fiind că sunt împreună în același juriu al unei emisiuni TV.

Citeste si: Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea! Primele imagini de la eveniment

Citeste si: Toată lumea îl știe pe tatăl lui Livian, Nelson Mondialu! Cum arată mama concurentului de la Puterea dragostei!

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Ale cui sunt oasele găsite în pădurea de lângă casa lui Gheorghe Dincă

Cei doi nași sunt extrem de emoționați și de fericiți pentru că sunt părinții spirituali ai Andreei.

„Emoții? 2, 10, 2, 10! Am făcut încălzirea acasă, suntem ok. Prietena mea Andreea pe care nu pot să spun că am crescut-o, așa cum a spus un alt coleg de-al nostru. N-am crescut-o eu, a crescut singură, a crescut frumos. Iar noi, de astăzi, suntem cei care vom deveni părinți spirituali. Sigur, vorbim de cununia civilă. Sincer, a fost o surpriză atât de mare, încât eu, care de obicei nu rămân fără cuvinte, am rămas fără cuvinte pentru că am crezut că e vorba de botez. Lucrurile nu mai sunt atât de neștiute. Am ajuns acasă, i-am spus Monicăi care a rămas interzisă. Să fie sănătoasă și să se bucure de tot ce are.", a spus Aurelian Temișan, în cadrul unui interviu TV.

Andreea și George se vor cununa religios pe 15 septembrie

Monica Davidescu a declarat că Andreea Bălan și George Burcea vor mai avea încă o pereche de nași la cununia religioasă, care va avea loc pe data de 15 septembrie.

"La biserică, la botez, o să botezăm împreună cu un coleg foarte bun a lui George și la cununie vom fi noi doi. Pregătirile sunt emoționante pentru toată lumea.", a mărturisit Monica Davidescu în cadrul aceluiași interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate