Tragedie pentru o familie din Marea Britanie! Cum și-au găsit fiul de numai doi ani în pat de dimineață

O mamă din Marea Britanie a povestit cum și-a pus fiul "perfect sănătos" la somn și l-a găsit mort a doua zi de dimineață.

Distribuie pe:

fara descriere

Kayleigh Leonard, în vârstă de 24 de ani a mers în dormitorul fiului său să îl trezească când și-a dat seama că bebelușul ei este decedat.

Mama îndurerată spune că nu a simțit durere mai mare ca în dimineața de 6 august când nu a știe cum va ontinua  fără el, potrivit publicației Liverpool Echo. 

fara descriere

"Nu va exista o durere mai mare ca durerea pierderii tale, Arlo al meu; tu esti toată lumea mea și te iubesc mai mult decât îmi iubesc viața, băiatul meu. Mami și tati au inima frântă și nu mai au cuvinte să se exprime.", a spus mama îndoliată. 

O anchetă urmează să se desfășoare la locul faptei pentru a se stabli cauzele morții bebelușului. Mama sa își descrie fiul ca fiind "cel mai special și dragălaș îngeraș din întreaga lume".
Ea a mai declarat că băiețelul ei i-a arătat ce este dragostea adevărată și că se simte norocoasă pentru asta. 

"Aș face orice să mai am o zi alături de tine. Cel mai special îngeraș din lume, te iubesc mai multe decât ai putea ști, băiețelul meu special.", a mai spus Kayleigh.  

În discursul de la înmormântarea fiului său, Kayleigh a spus că nu va înceta să se gândească la fiul ei în fiecare secundă a vieții sale. "Tu ajungeai la inima oricui, Arlo, toată lumea care te-a întâlnit te-a iubit, tu esti un băiat special. Mă așez și mă uit la videoclipuri și la pozele tale în fiecare zi, câtă dragoste aveai pentru mine. Nu te voi uita niciodată.", a mai spus mama îndoliată. v

fara descriere 

Citeste si: Mama Luizei Melencu, mărturisiri cu lacrimi în ochi: „Nu mai am putere”

Citeste si: Fetiță de 10 luni, ascunsă într-o mașină la Vama Borș! Unde a fost descoperită copila

Citeste si: De ce s-a destrămat trupa Andre. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au spus adevărul

Sindromul morții subite la bebeluși 

Moartea subită a bebelușului este un deces brutal și neașteptat. Acest deces este cu atât mai traumatizant și socant cu cât bebelușul era considerat absolut normal si nu prezenta simptome a căror natură ar fi putut permite prezicerea unui eveniment rapid fatal. 

Se vorbește de moarte subită inexplicabilă a sugarului atunci când ancheta clinică, bacteriologică si mai ales autopsia nu permit găsirea unei explicații medicale a decesului. 

sursa foto: Mirror.com 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate