Uluitor! Un fost concurent de la Puterea Dragostei a fost acasă la Gheorghe Dincă și a făcut o descoperire incredibilă! Ce a găsit Robert sub casa din Caracal?

Un fost concurent de la Puterea Dragostei a vizitat casa lui Gheorghe Dincă, la mai bine de un an de la evenimentele teribile din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Robert Ionescu, casa gheorghe dinca
Robert de la Puterea Dragostei, acasă la Gheorghe Dincă


In articol:

Robert Ionescu, fost concurent la Puterea Dragostei, a filmat un vlog la casa lui Gheorghe Dincă, cel supranumit ”Monstrul din Caracal”. Casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă este acum încuiată cu un lacăt mare, iar de poartă sunt încă lipite două fotografii cu victimele acestuia: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În curte, vegetația a crescut haotic și a acoperit aproape tot. ”Bălăriile” au invadat curtea lui Gheorghe Dincă , iar acestea sunt vizibile încă din drum.

Robert Ionescu a filmat în casă prin geamul spart

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a putut să filmeze și în interiorul casei, printr-o fereastră spartă. Interesant este că în camere nu pare să mai existe nici un obiect de mobilier iar firele electrice par smulse din pereți. E posibil ca acest lucru să se fi întâmplat după perchezițiile poliției, când criminaliștii, disperați că nu găsesc probe, au căăutat până și în pereții casei.

casa gheorghe dinca 2020
În camera lui Gheorghe Dincă[Sursa foto: captura Youtube Robert Ionescu]

O descoperire interesantă făcută de Robert Ionescu la Carcacal a fost tunelul pe care Gheorghe Dincă l-ar fi săpat pe sub casă. Concurentul de la Puterea Dragostei a filmat camera din care respectivul tunel ar pleca, însă a recunoscut că nici el nu știe exact scopul pentru care acesta a fost săpat.

Citeste si: Vulpița a rupt internetul. Băiețel sau fetiță? Internauți au făcut-o praf. „Dacă și...” - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

casa gheorghe dinca 2020
Asa arata acum casa lui Gheorghe Dincă

”Aici se zice că și-a săpat pod pe sub casă. Uitați cum e înauntru, aici. Aici avea nu știu ce pod pe sub casă. E un tunel, vine așa și ajunge cam pe aici. Cel puțin așa am înțeles”, a povestit Robert Ionescu, fost concurent la Puterea Dragostei.

Citeste si: Mama Luizei Melencu a făcut astăzi noi declarații la Curtea de apel Craiova: „S-a știut, dar nu s-a vrut”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: ”Măștile sunt odioase! Cred în COVID dar nu-mi las copiii cu ele la școală...”

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal! Fiul lui Gheorghe Dincă, văzut în Italia alături de o fată care seamănă cu Alexandra!

Cine a pus camere de luat vederi la etajul casei lui Dincă?

casa gheorghe dinca 2020
La etajul casei lui Dincă s-au instalat camere de supraveghere[Sursa foto: captura Youtube Robert Ionescu]

O altă descoperire interesantă este o cameră de luat vederi fixată la etajul 1 al casei lui Gheorghe Dincă. Nimeni nu știe exact cum a ajuns această cameră să fie montată acolo și nici cine a instalat-o, cert este că Gheorghe Dincă nu a avea camere de luat vederi înainte de crime. Este posibil ca tocmai familia lui Dincă să fi făcut acest lucru, pentru a împiedica hoții să pătrundă în interiorul imobiluli. Casa de la Caracal este goală din primăvara anului trecut, atunci când Dinc a fost arestat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

BREAKING NEWS: A murit un celebru om de afaceri din România

Ce banc îl făcea să râdă pe Ceaușescu: „Toți îmi făceau semne să tac, dar la tupeul meu, am spus”!

Necazurile se țin lanț de familia Melencu. Mama Luizei a ajuns plină de sânge la spital! ”A plâns foarte mult în ultima perioadă..”

Dezvăluirile șocante ale pacienților depistați pozivit cu Covid-19! "Că de cancer încearcă, dar de corona nu scapă..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies