Un bărbat de 58 de ani din Hunedoara a ajuns în dormitor cu trei prostituate. Ce a urmat l-a îngrozit

Un bărbat de 58 de ani din Hunedoara a ajuns într-un apartament din Călan cu trei prostituate. Ce a urmat l-a pus pe fugă imediat.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Bărbatul de 58 de ani a cunoscut două prostituate și, contra cost, s-a culcat cu ele. Ulterior, hunedoreanul, încins, a contactat-o iar pe una dintre ele și i-a cerut să se întâlnească din nou. Femeia a venit însoțită de alte două prietene, și ele prostituate.

Un bărbat de 58 de ani din Hunedoara a ajuns în dormitor cu trei prostituate. Ce a urmat l-a îngrozit

„Cum tatăl persoanei vătămate nu le-a permis acestora să rămână în apartament, cele trei au luat hotărârea să se deplaseze împreună cu persoana vătămată în oraşul Călan la locuinţa uneia dintre femei. În cursul serii, aceştia au ajuns în oraşul Călan şi au mers la blocul nr. 2, unde locuiesc atât cele două martore cât şi inculpata Georgeta Moldovan. Aici, toţi patru au urcat într-o cameră situată la etajul 4 al blocului şi timp de câteva ore au consumat băuturi alcoolice.

Citeste si: Un polițist din Prahova și-a șocat colegii! I-a trimis poze indecente unei prostituate cercetate într-un dosar de proxenetism, în schimbul unor favoruri

Citeste si: A fost reținut complicele lui Gheorghe Dincă! Cine e bărbatul care a violat-o și el pe Luiza Melencu

În această perioadă în cameră au intrat şi inculpaţii Barbu Romeo (soţul uneia dintre femei) şi Istefan Marius, fiul altei femei. Cei doi inculpaţi au observat faptul că persoana vătămată purta la gât un lănţişor de aur, iar în momentul în care au părăsit camera au luat hotărârea să-l sustragă în momentul în care aceasta o să adoarmă. După miezul nopţii, persoana vătămată a întrebat unde poate să doarmă şi a fost condus într-o cameră situată pe acelaşi palier. Acolo, s-au culcat toţi patru, bărbatul împreună cu două femei într-un pat, iar a treia pe o plapumă aşezată pe podea”, se arată în dosar.

Cei doi bărbați l-au agresat pe hunedorean și i-au luat lanțul de aur. Speriat, bărbatul de 58 de ani a reușit să fugă, dar și-a uitat telefonul. A doua zi, a mers la poliție și a povestit ce a pățit. Oamenii legii au mers în respectivul apartament și i-au recuperat bărbatului bunurile. Cei doi bărbați și femeia, Georgeta Moldovan, au fost puși sub învinuire, pentru tâlhărie calificată.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate