Unde s-a ajuns! Modul incredibil în care casa criminalului Gheorghe Dincă apare pe GPS! FOTO

Criminalul Gheorghe Dincă din Caracal este acuzat că a răpit, sechestrat și omorât cel puțin două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Criminalul Gheorghe Dincă din Caracal este acuzat că a răpit, sechestrat și omorât cel puțin două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, pe care le-ar fi luat la ocazie în aprilie, respectiv iulie. Pe casa lui Gheorghe Dincă, aflată în Caracal, pe strada Craiovei nr. 169, a fost montată recent o placă pe care scrie ”Imobil aflat sub sechestru conform ART. 252 din codul de procedură penală”. Totodată, au fost montate mai multe camere video de supraveghere.

Citeste si: Dramele neștiute ale familiei Măceșanu! Tatăl Alexandrei și-a pierdut mama vara trecută, după ce femeia a fost mușcată de o insectă pe câmp EXCLUSIV

Citeste si: Imagini CUTREMURĂTOARE cu mormântul Alexandrei Măceșanu! Ce monument a făcut tatăl fetei la locul de veci al familiei FOTO EXCLUSIV

Notorietatea cazului din Caracal a ajuns să se reflecte și în tehnologia modernă! De câteva săptămâni, pe GPS sau Google Maps, dacă introduci adresa criminalului, îți apare semnalizată locația cu titulatura ”Casa lui Dincă”, așa cum apar de obicei locații precum bănci, restaurante sau supermarketuri!

fara descriere

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate