Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să aibă un așa talent

Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să aibă un așa talent special.

Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12

Vladimir Catană are 35 ani și vine din București. Concurentul de la Românii au Talent, sezonul 12, lucrează la o companie pe post de consultant în engleză și în franceză.

Concurentul de la Românii au Talent 2022 a glumit cu jurații, care l-au pus să se prezinte de mai multe ori și au încercat să îl scape pe Vladimir de emoții.

Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12

Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Radu Enache, copilul minune de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul susține că are un IQ de 150

”M-a impulsionat videoul pe care a trebuit să îl trimit ca să mă înscriu la Românii au Talent. Cânt, dar mă preocupă și celelalte arte. Am început să cânt la 12 ani, mergeam prin munți și făceam un foc de tabără și cântam.

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Seara aceasta sper să fie magică. Am considerat că sunt potrivit pentru Românii au Talent, pentru că sunt român și am talent”, a spus concurentul înainte să intre pe scenă.

Deși niciunul dintre jurați nu i-au dat concurentului vreo șansă, Vladimir Catană i-a dat pe toți pe spate cu vocea sa incredibilă și interpretarea de excepție.

Citeste si: Iustin Călin, vocea de aur de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul are o poveste de viață impresionantă

Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12

Vladimir Catană, momentul surpriză de la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Vladimir Catană, patru de DA, la Românii au Talent 2022

Vladimir Catană i-a fascinat pe jurații de la Românii au Talent, sezonul 12, cu interpretarea sa fără cusur și i-a făcut pe aceștia să îl trimită în etapa următoare fără ezitare.

Totodată, Dragoș Bucur, juratul de la Românii au Talent 2022 i-a sugerat lui Vladimir Catană să aibă grijă la apariția scenică, fiindcă nu se potrivește deloc cu ceea ce vrea să transmită.

Citeste si: Câți ani are Alexandru Pârgaru de la Românii au Talent 2022. Tânărul este considerat ”copilul de diamant al României”

”De unde caterincă, domn general, ete na! Bravo mă, nea Vladimire! Ai patru de DA și mergi în etapa următoare”, a spus Bobonete.

”Am zis că mama a dat televizorul la maximum, asta e clar și e petrecere în sufragerie. Nu știu dacă ai cântat foarte bine, dar sigur ai ales excepțional”, a spus Andi Moisescu.

”Vladimir, eu cred că tu ești un consultant în engleză și în franceză destul de bun, dar să nu te superi pe mine, cred că ai nevoie de un consultant în ceea ce privește prezența scenică. Când ai intrat am crezut că faci un stand up comedy, nu are nici o legătură cu emoția și cu melodia pe care tu ai reușit să le îmbini și cu toate astea, în momentul în care ai deschis gura și ai început să cânți, noi patru am rămas cu gura căscată. Foarte bine ce s-a întâmplat din momentul în care ai deschis gura”, a adăugat și Dragoș Bucur.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mihail Kovali, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Mentalistul va performa în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12

Iustin Călin, vocea de aur de la Românii au Talent, sezonul 12. Concurentul are o poveste de viață impresionantă

Florin Mîndru a venit la Românii au Talent, sezonul 12. Celebrul tiktoker își caută iubită

„Ai slăbit foarte mult” Cum a ajuns să arate acum Miruna, la două săptămâni de la anunțul divorțului! Tânăra este de recunoscut

Vestea dimineții pentru TOATĂ ROMÂNIA! Anunț cutremurător pentru milioane de români

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Vestea dimineții despre ALEGERI. Modificările care SCHIMBĂ TOT

Florin Mîndru a venit la Românii au Talent, sezonul 12. Celebrul tiktoker își caută iubită

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies