
kanald.ro
Vedete
O sa te indragostesti de acest desert unic.
Ingrediente Prăjitură Pavlova:
4 albuşuri proaspete
1 priză de sare extrafină
160 de grame de zahăr tos fin
1 plic de zahar vanilat sau 1 linguriţă de extract de vanilie
2 linguri de oţet de 9 grade
20 de grame de amidon de porumb
700 gr smântână pentru frişcă
2 linguri de zahăr pudră vanilat
fructe (căpşuni şi kiwi, piersici, zmeură, portocale etc.)
Preparare Prăjitură Pavlova:
Pavlova-cake e un desert pe cât de spectaculos şi gustos, pe atât de uşor de făcut. Ceea ce durează cel mai mult este blatul de bezea, care necesită o uscare lentă la cuptor.
1.
2. Aşezaţi în tava cuptorul o coală de hârtie de copt şi trasati un cerc cu diametrul de 22-26 cm. pe partea mată a hârtiei.
3. Se dă bezeaua la cuptorul preîncins la 120 de grade Celsius. Se poate porni ventilaţia, ajută mult la uscarea bezelei. Blatul este gata atunci când se desprinde cu uşurinţă de pe hârtia de copt şi asta durează cam 1,5 ore.
Citeste continuarea pe urmatoarea pagina