Ana Maria Lintaru, umilință pentru iubitul ei! Ce i-a făcut, în public, e de râsul curcilor

Ana Maria Lintaru, una dintre cele mai senzuale blondine care au pășit în casa ”Puterea Dragostei”, se iubește de aproape un an cu un tânăr, cei doi fiind nedespărțiți în fiecare moment al zilei.

Autor: Calin Perian

In articol:

Doar că Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” nu pare să fie genul de iubită ”comodă” pentru un bărbat, mai ales că, de cele mai multe ori, nu prea își pune ”lacăt” la gură.

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, operată după un accident stupid

Așa s-a întâmplat de curând, atunci când senzuala Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” s-a apucat să facă glumițe pe seama iubitului ei. Motivul? Pedanteria acestuia. Mai exact, Ana Maria Lintaru și-a întrebat fanii, pe conturile de socializare, dacă se obișnuiește să îți aștepti iubitul să fie gata. Mai am fete pe aici care așteaptă ele după iubitul lor și nu invers?”, a întrebat Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, pentru ca în următoarea postare de pe InstaStory să râdă cu lacrimi la răspunsurile primite, unele nu tocmai favorabile lui Ahmed. Și, parcă pentru a râde și mai mult de el, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a arătat tuturor ce făcea iubitul ei care, netulburat, își ștergea pantofii cu o îndărjire demnă de fapte mai bune.

Ana Maria Lintaru
Ana Maria Lintaru are forme de fotomodel

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Cum arată socrii Anei Maria Lintaru de la Puterea Dragostei! Blondina s-a integrat repede în familia iubitului

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” și iubitul ei, relație din vara trecută

Chiar dacă, de cele mai multe ori, este cât se poate de discretă când vine vorba de relațiile sale, Ana Maria Lintaru a recunoscut, acum câteva luni, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că are o relație. Și, chiar dacă a încercat să fie evazivă cu privire la iubitul ei, frumoasa blondină a spus câte ceva despre el. ” Ne-am cunoscut la munte, la ziua lui Raju.(...) Am vrut să văd cum e el”, a recunoscut Ana Maria Lintaru despre Ahmed.

Apoi, după ce a făcut publice câteva imagini cu el, focoasa blondă, naturală 100%, de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut că îi cam place de el. ”M-a luat valul”, ne-a spus râzând Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei ” despre relația cu fratele Nabei de la ”Bravo, ai stil!”. ”De aceea am decis să fac publică relația”, a mai spus, la acea vreme, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”.

Ana Maria Lintaru
Ana Maria Lintaru impresioneaza cu frumusetea ei orice barbat

Citeste si: Declarație incredibilă de dragoste pentru o concurentă de la ”Puterea Dragostei”! Orice femeie o poate invidia

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” s-a operat de curând

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei ” a decis să apeleze la serviciile unui medic plastician renumit, motiv pentru care, pentru câteva zile, a fost într-o clinică pentru operația estetică, senzuala blondină suportând o rinoplastie. ”Până acum nu m-am învinețit, o să vedem mâine ce va fi. În principiu am vrut să scap doar de cocoașă, dar m-am lăsat pe mâna medicului și cred că va fi un născut tare reușit”, a spus Ana Maria Lintaru, postând și o fotografie cu ea bandajată, pe patul de spital. Mai mult, pare-se, Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a scos din buzunar o sumă frumușică de bani pentru nasul pe care, speră ea, îl va cataloga drept perfect: 3.500 de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ana Lintaru și Bogdan Mocanu, din nou împreună! Fanii celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei așteptau de mult să-i vadă din nou unul lângă celălalt

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, anunț șoc! ”Voiam să mă duc la spital!”

Dezvăluiri din scandalul care a cutremurat casa ”Puterea Dragostei”! Ce s-a întâmplat între Ana Maria Lintaru și Simina Loica!

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies