Cât de mult s-a chinuit Rafaelo al Vulpiței să ajungă celebru! Viorel are dreptate! Dezvăluiri incredibile

Rafaelo a încercat de ceva vreme să devină celebru. A avut nevoie de ajutorul Vulpiței pentru ca melodiile sale să urce în topuri.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Viorel, soțul Vulpiței - Veronica Stegaru, a fost cel care l-a atacat pe Rafaelo într-o criză de gelozie. Viorel Stegaru i-a spus lui Rafaelo chiar într-o emisiune că este celebru datorită lor.

”Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, după ce piesa pe care Rafaelo a lansat-o cu Vulpița a ajuns la trei milioane de vizualizări pe YouTube în timp record.

Rafaelo a luat foc, însă Viorel nu este prea departe de adevăr!

Citeste si: Relația Vulpița-Rafaelo: Simona de la Puterea Dragostei face afirmații incredibile

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Incredibil! Cum a încercat Rafaelo să o cucerească pe Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița! Cu ce replici a încercat să o dea gata

Cum a ajuns Rafaelo de la Puterea dragostei să fie Rafaelo al Vulpiței

Chiar Rafaelo a mărturisit într-un vlog că a făcut tot ce a putut ca să devină faimos. A participat anul trecut la Puterea dragostei, dar se pare că nu pentru a-și găsi o iubită, ci pentru a-l cunoaște lumea. Mai ales, că după ce a ieșit din competiția Puterea Dragostei s-a aflat că el îți lăsase iubita acasă. (Vezi aici amănunte despre relația secretă a lui Rafaelo)

”Anul trecut am participat la Puterea dragostei. A fost o oportunitate să găsesc pe cineva, sa leg prietenii și, de ce să nu recunoaștem, să cresc social. (...)

Mi-am asumat când am ajuns acolo. Existau și multe comentarii negative. Însă 80% erau pozitive, într-o săptămână de la 20% negative am ajuns la 2%. Când am intrat acolo aveam 20k, iar când am ieșit am ajuns la 100k. Lumea mă oprea pe stradă să mă felicite”, a povestit Rafaelo, care la momentul acela se uita cu invidie la Jador, care dintr-un simplu concurent la Puterea Dragostei a devenit un manelist de top. Își dorea să ajungă și el artist cunoscut!

Citeste si: Rafaelo, fostul concurent de la "Puterea dragsotei" a ramas fara permisul de conducere! Iata cum a fost surprins chipesul tanar!

”După ce am ieșit de la Puterea dragostei, acolo unde l-am cunoscut pe Culiță, am făcut o melodie, la sfatul lui Culiță. Am zis să încerc și eu. M-am axat și pe tarabană. Piesa mea a intrat în trending, prima mea piesă, a fost uluitor pentru mine. Am ajuns pe locul 7 cu un milion, într-o săptămână", a povestit Rafaelo în vlogul respectiv.

Citeste si: Cum a fost surprins Rafaelo la botezul lui Dominic, fiul Siminei de la Puterea Dragostei! Vulpița n-o să fie deloc fericită să-l vadă așa

Citeste si: Cum a fost surprins Rafaelo la botezul lui Dominic, fiul Siminei de la Puterea Dragostei! Vulpița n-o să fie deloc fericită să-l vadă așa

Se întâmpla însă anul trecut, iar lumea începuse să cam uite de Rafaelo de la Puterea dragostei. Atunci, a apărut în viața lui…Vulpița, iar el a devenit cunsocut ca Rafaelo al Vulpiței!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vulpița a fost supusă detectorului de minciuni! Este sau nu bătută de Viorel?

Prima reacție a Oanei Zăvoranu, după ce mai multe imagini cu vedeta au apărut pe un site de escorte de lux. „Îmi sună telefoanele, noaptea, ca la gară”

Scandal monstru! Manelistul Dani Mocanu, limbaj ca la usa cortului! Acuzatii extrem de grave

Fotografie controversată cu Vulpița vânătă la ochi. Internauții au luat foc: „Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine…”

Emily Burghelea, bravo, ai stil și când îți dai demisia! Geantă de 3.500 dolari la plajă, după ce le-a părăsit pe Vulpița și Mirela Vaida

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies