Colegele Luizei Melencu îi acuză pe procurori că le-au umilit la audieri: „Râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos”

Colegele Luizei Melencu au fost audiate de procurori. Adolescentele s-au plâns de felul în care s-au purtat cu ele.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Miercuri, colegele Luizei Melencu, adolescenta din Caracal pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, au fost audiate. Fetele au povestit că procurorii le-au umilit în timp ce le puneau întrebări.

Alina Toboşaru, cea mai bună prietenă a Luizi Melencu, a povestit amănunțit despre discuția pe care a avut-o cu procurorii la IPJ Dolj.

„O oră şi jumătate m-au ţinut în birou. M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce”, conform adevarul.ro.

fara descriere

Alina Toboșaru a povestit că a fost audiată și de procurorii din Craiova și că aceștia ar fi jignit-o.

„Și ei m-au întrebat aceleaşi lucruri. Atunci, râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos. Mie îmi ziceau că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani, aşa cum e obiceiul la noi. Le-am spus că nu-i nimic adevărat din ceea ce cred şi spun. M-am simţit umilită atunci”, a mai declarat tânara.

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost deconectat de la aparatele care îl țineau în viață! Ce se întâmplă la spital

Citeste si: Un solist de muzică populară are în colecţie goarna lui Hitler

Citeste si: Explicația halucinantă a lui Petrică Angheluș, profesorul de sport care a hărțuit sexual o elevă: „Eram hiperexcitat”

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate