COVID-19 aduce decizii drastice. Ce a hotărât Nelu Tătaru

Haosul din sistemul medical al României face noi victime la nivelul conducerilor din domeniul medical. Nelu Tătaru a demis patru șefi de la DSP

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Nelu Tătaru, minitrul Sănătății, a demis nu mai puțin de patru șefi de la Direcția de Sănătate Publică din patru județe.

Nelu Tătaru și-a făcut lista oamenilor ce trebuie să fie demiși din posturi-cheie. Mai mult, schimbarea gândită de ministru a fost pusă în aplicare.

Citeste si: Germania, prima țară care vrea să ridice interdicțiile. Planul conceput de nemți

Citeste si: Ce salariu are Raed Arafat, omul cheie în lupta cu coronavirusul?

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei: „E greu să alegi între...”

Citeste si: Ce pregătește Rusia în plină Pandemie? Putin a scos zeci de mii de militari în stradă. VIDEO

Citeste si: Mihaela, asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infecțioase Galați care a fost umilită de vecini: „Îmi iubesc și îmi respect meseria!” Declarații emoționante

Citeste si: Ce avere are militarul care a preluat conducerea Spitalului din Suceava! Vezi cum a ajuns colonelul Daniel Derioiu să câștige 4.500 euro pe lună!

Primul pe listă a fost cel din Timiș, unde neregulile persistă de ceva vreme. De altfel, este al doilea șef schimbat de când este criza COVID.19.

Cornelia Malac a fost demisă din funcţie, după ce aceasta a făcut mai multe gafe în contextul crizei de coronavirus. Iar acum, noua șefă, Mariana Rădulescu, a avut aceeași soartă.

Nelu Tătaru a mai demis 3 șefi

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, au mai demis trei șefi ai Direcției de Sănătate Publică, iar acum urmează și anchete în acele zone unde s-au descoperit nereguli care au condus la focare de coronavirus.

După Timiș, șefiii de la DSP Arad, Brașov și Vâlcea au fost demiși.

La Țimiș este a doua abatere care conduce la lucruri grave.La Arad, unde a și fost în vizită și a găsit nereguli de gestionare a crizei, ministrul spunea că va schimba directorul de acolo, fiind un posibil focar de infecție. Iar astăzi a făcut ceea ce promisese: a schimbat șeful DSP.


Citește și:

8 aprilie 2020, Super Luna, cea mai stralucitoare luna plina a anului

Kanal D, lider de piata la nivelul intregii tari, aseara, cu Stirile Kanal D

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Anuntul Bisericii Ortodoxe: Ce se intampla cu slujba de Inviere

New York, fantoma ”Orașului care nu doarme niciodată”! Cea mai mare metropolă americană, devastată de pandemie. Imagini incredibile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies