Italia își închide granițele. Măsuri drastice luate de autorități

Autoritățile din Italia recurg la măsuri drastice după haosul provocat de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Italia își închide granițele. Măsuri drastice luate de autorități


In articol:

Guvernul de la Roma a decis instituirea pe întreg teritoriul țării a măsurilor de carantină din zona de nord. Pentru a doua zi la rând, Italia a înregistrat zeci de morți din cauza coronavirusului. Alte 97 de decese s-au înregistrat în ultimele 24 de ore, în timp ce în urmă cu o zi s-au înregistrat 133 de decese.

Citeste si: Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia

Citeste si: Coronavirus, situația la nivel național. Care sunt zonele cele mai afectate

Italia, toată în carantină

Întreaga Italie intră în carantină, a decis guvernul de la Roma luni seară. O decizie în acest sens va fi publicată marți dimineață în Monitorul Oficial, a anunțat premierul Giuseppe Conte și va intra imediat în vigoare. Peste 60 de milioane de cetățeni ai Italiei nu mai au libertate de a se mișca liber pe teritoriul țării.

Citeste si: Capitala, sub asediul Coronavirusului. Încă trei cazuri într-o noapte

Citeste si: Peste 200 de vasluieni, izolați din cauza coronavirusului! Oamenii se simt uitați de autorități: „Nu a fost nimeni de la Directia de Sãnãtate Publicã la mine”

Citeste si: Un tânăr întors din Italia a fost izolat de familie în podul casei. După puțin timp, a anunțat pe Facebook că se sinucide

Nimeni nu iese și intră în Italia

Nimeni nu iese și nu intră în țară, cu excepția cazurilor motivate. Toate școlile și universitățile sunt închise, manifestațiile publice au fost suspendate, teatre, cinematografe nu mai primesc spectatori. Nunțile și înmormântările sunt interzise. Campionatul de fotbal a fost suspendat. În Italia trăiesc peste 1,2 milioane de români, potrivit cifrelor Ministerului de Externe.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei vorbește despre relația cu Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua | EXCLUSIV

Citeste si: Anunțul făcut de Laurette, la aproape doi ani de la divorțul de Ciprian Nistor! „Am greşit căutând vindecarea la alţii”

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate